Kwalitaria Hoogerheide

Dinerbon Hoogerheide Kwalitaria Hoogerheide
Adres
Raadhuisstraat 69B
4631NB Hoogerheide
Telefoon
0164 660988
Dinerbon Hoogerheide Kwalitaria Hoogerheide

Kwalitaria Délifrance Hoogerheide vind je aan de Raadhuisstraat 69B in Hoogerheide. De lunchroom annex snackcorner bevindt zich in het centrum van Hoogerheide, vlakbij het grote parkeerplein, zodat je er gemakkelijk je auto kwijt kunt als je een bezoek aan dit etablissement wilt brengen. Bij dit horecabedrijf worden twee concepten samengevoegd, waardoor je er zowel een lekkere lunch alsook een smakelijke hap in de avonduren kunt nuttigen. Als het Nederlandse weer het toelaat is het ook mogelijk om op het straatterras voor deze horecagelegenheid plaats te nemen. Wil je je dinerbon of dinercheque bij Kwalitaria Délifrance Hoogerheide besteden, dan kan dat op maandag van 4 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds en op alle andere dagen van de week van 11 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds.

Als je bij deze horecagelegenheid gaat lunchen, is de kans groot dat je de voorkeur geeft aan het Délifrance-assortiment op de menukaart. Dat bestaat onder meer uit originele baguettes naar authentiek Frans recept die ter plekke voor je worden afgebakken, zodat je gegarandeerd van een vers broodje kunt genieten. Voor wat betreft het beleg van je baguette heb je onder ander keuze uit kipfilet, Beemster kaas en tonijnsalade. Het Délifrance-assortiment bevat ook zogenoemde ‘specials’ waaronder La Française (een baguette met warme brie, pijnboompitten, honing en ricula) en La Toulouse (een baguette met huisgemarineerde stukjes kip, rode ui en een pittige saus). Geef je tijdens je bezoek aan deze eetgelegenheid de voorkeur aan het Kwalitaria-assortiment, dan heb je niet alleen keuze uit een volledig snackbaraanbod, maar kun je er ook kiezen voor verschillende soorten wraps of de voorkeur geven aan een van de smakelijke burgervarianten waarin gegarandeerd 100 procent Nederlands rundvlees wordt verwerkt. Kwalitaria Délifrance Hoogerheide serveert je desgewenst ook complete menu’s die als hoofdbestanddeel onder meer Gyros, Brabants stoofvlees, nasi goreng of spareribs hebben.

Een ding is zeker. Met zo’n groot aanbod aan verschillende smulmogelijkheden wordt kiezen lastig. De uiteindelijke rekening van al je genuttigde consumpties betalen is bij Kwalitaria Délifrance Hoogerheide daarentegen juist heel erg eenvoudig, want daarvoor kun je gewoon het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10