Restaurant en Bowling Familyland

Dinerbon Hoogerheide Restaurant en Bowling Familyland
Adres
Groene Papegaai 19
4631RX Hoogerheide
Telefoon
016 461 3155
Dinerbon Hoogerheide Restaurant en Bowling Familyland
Dinerbon Hoogerheide Restaurant en Bowling Familyland

In sfeervolle entourage genieten van Restaurant en Bowling Familyland

Restaurant en Bowling Familyland is gevestigd op een vakantiepark, waar je in sfeervolle entourage kunt genieten van de gevarieerde menukaart. Kom gezellig langs voor een lunch diner en geniet van een goed verzorgd buffet in een Brabantse sfeer. Kwaliteit en een goede service kun je verwachten bij Restaurant en Bowling Familyland. Voor jong en oud en van eenvoudig tot zeer luxe is er een passende kaart te verkrijgen.

Restaurant en Bowling Familyland beschikt over een Grand Café

Restaurant en Bowling Familyland beschikt over diverse bowlingbanen en dit maakt het een leuke verzamelplaats voor talloze activiteiten. Neem deel aan deze activiteiten of neem gewoon plaats en kijk toe als je geniet van verschillende gerechten met je dinerbon. Het Grand café is een leuke ontmoetingsplaats voor zowel jong en oud en is zeven dagen per week geopend. Je bent met de dinerbon van harte welkom 09:00 uur. Tussen 12:00 en 16:00 uur kun je genieten van tal van lunchgerechten en later op de dag kies je voor een van de gerechten van de dinerkaart.

Steengrillen, lunchen en à la carte eten in het restaurant van Restaurant en Bowling Familyland

Kom je liever in de avond langs bij Restaurant en Bowling Familyland met je dinercheque, ook dan ben je van harte welkom met de dinercheque. Hier kun je uitgebreid met een grote groep steengrillen, lunchen en à la carte eten, zodat iedereen zijn of haar culinaire hart op kan halen. Ook is er een speciale kindermenukaart voor de kleine eters. Het restaurant van Restaurant en Bowling Familyland is zeven dagen per week geopend vanaf 17:00 uur. Kom je binnenkort met je partner of met het hele gezin langs met de bon?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10