Gasterij 't Tolhuys

Dinerbon Klundert Gasterij 't Tolhuys
Adres
Zevenbergsepoort 43
4791 AD Klundert
Telefoon
0168 402746
Dinerbon Klundert Gasterij 't Tolhuys
Dinerbon Klundert Gasterij 't Tolhuys
Dinerbon Klundert Gasterij 't Tolhuys

Bij Gasterij ‘t Tolhuys vieren oprechte Brabantse gezelligheid en gastvrijheid nog volop hoogtij. Je vindt deze horecagelegenheid aan de Zevenbergsepoort 42 in Klundert. Uitbaatster Dawn Bol en haar personeelsleden verwelkomen op uiterst vriendelijke wijze en serveren je graag allerlei lekkere spijzen en dranken. De gasterij is ook voorzien van een royaal eigen terras, dat aan het water grenst en je een wijds uitzicht op de fraaie omgeving biedt. Kortom, een ideale plek voor een heerlijke, zomerdag. Vanaf het terras kun je ook nog een tweede buitenplaats van ‘t Tolhuys bereiken. Hier staan enkele picknicktafels opgesteld, zodat je bij goed weer er ook gemakkelijk buiten kunt eten. De gasterij is elke maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 10 uur ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht. Op woensdag, donderdag en zaterdag sluit ‘t Tolhuys om 5 uur ‘s middags en op vrijdag en zondag om 10 uur ‘s avonds.

Met het oog op de openingstijden richt dit etablissement zich hoofdzakelijk op daghoreca en het serveren van smakelijke lunches. Op de lunchkaart prijken onder meer verschillende soorten broodjes, tosti’s en toast. Zin in een warme hap rond het middaguur? Dan serveert Dawn of een van haar personeelsleden je graag een kroket, een Tolhuys burger, kipsaté met verse friet of een eiergerecht. Daarnaast heb je keuze uit een aantal verschillende ‘huysgemaakte’ soepen en salades. Op de dagen dat ‘t Tolhuys ook na 5 uur ‘s middags open blijft staat er altijd een culinair ‘Eet je mee?’ evenement gepland. Dit houdt in dat er elke week een ander bijzonder themagerecht wordt gepresenteerd, waar de gasten dan heerlijk van kunnen smikkelen. Ben je van plan om in ‘t Tolhuys een hapje te gaan eten, hou er dan wel rekening mee dat lunches uitsluitend tot 3 uur ‘s middags worden geserveerd. Op dagen dat de eetgelegenheid ook ‘s avonds open is sluit de keuken om half 9.

Omdat Gasterij ‘t Tolhuys een volwaardig acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, kun je er heel gemakkelijk met je beschikbare saldo betalen als je aan het einde van je smulfestijn de rekening gepresenteerd krijgt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10