Maan Sheng

Dinerbon Klundert Maan Sheng
Adres
Zevenbergsepoort 6-8
4791 AE Klundert
Telefoon
0168 402 370
Dinerbon Klundert Maan Sheng

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het Noord-Brabantse Klundert en houdt u daarbij van de Chinees-Indische keuken? In dat geval bent u bij restaurant Maan Sheng aan het juiste adres. Dit Oriëntaalse specialiteiten restaurant, dat is gevestigd in een prachtig wit pand aan de Zevenbergsepoort, heet u van harte welkom om met uw dinerbon  te komen genieten van de vele verschillende gerechten. Er zijn zo veel smakelijke opties dat het onmogelijk is om alles te proeven bij één bezoek aan Maan Sheng. Door de ligging van Klundert in de buurt van mooie natuur kunt u een bezoek aan restaurant Maan Sheng ideaal combineren met een dagje wandelen of fietsen op een van de vele aangelegde paden in de omgeving.

Velen zullen de gerechten uit de Chinees-Indische keuken herkennen en ervan houden. Denkt u bijvoorbeeld aan een heerlijke Indische rijsttafel, of een Babi pangang. Babi Pangang is geroosterd varkensvlees met een heerlijke pittige saus. Proef ook Bami Goreng, een voortreffelijk noedel gerecht! U kunt al deze Chinese en Indische heerlijkheden in het restaurant komen proeven. Maan Sheng is echter ook een afhaalrestaurant, wat betekent dat u in het comfort van uw eigen huis kunt genieten van alle lekkernijen die bij restaurant Maan Sheng worden bereid.

Bent u dus op zoek naar een plaats waar u goed Chinees-Indisch kunt eten in Klundert, kom dan langs bij restaurant Maan Sheng of reserveer via internet een tafel. U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10