De Commerce

Dinerbon Kruisland De Commerce
Adres
Markt 5A
4756AL Kruisland
Telefoon
0167 532485
Dinerbon Kruisland De Commerce
Dinerbon Kruisland De Commerce
Dinerbon Kruisland De Commerce

Zin in een smakelijke lunch? Dan ben je bij De Commerce aan de Markt 5A in het Brabantse Kruisland aan het juiste adres. De locatie herbergt eigenlijk twee horecaconcepten waarbij De Commerce hoofdzakelijk fungeert als ruimtelijk (eet)café, waar je naast het drinken van een kop koffie of thee ook gezellig kunt borrelen met je vrienden of collega’s. De klassieke toog, donkergekleurde tafels, stoelen en dikke plafondbalken in combinatie met de rest van de stijlvolle inrichting geven de ruimte een warme, huislijk sfeer waar Brabantse gemoedelijkheid dag in, dag uit hoogtij voert. Het café beschikt daarnaast over een breed terras, dat van de straat is afgeschermd, zodat je er op mooie lente- of zomerdagen ook in de open lucht van een smakelijk hapje en drankje kunt genieten. Rondom het pand bevinden zich tal van parkeerplekken, waardoor je gemakkelijk gratis je auto kwijt kunt als je De Commerce wilt bezoeken.

Concreet kun je bij deze horecagelegenheid alleen maar op zaterdag en zondag een lunch nuttigen voro het tegoed van je dinercheque of dinerbon. Het etablissement is dan vanaf 12 uur ‘s middags geopend. De Commerce is weliswaar ook op woensdag, donderdag en vrijdag in bedrijf, maar dan gaan de deuren pas om 4 uur ‘s middags open en wordt er vanwege het late tijdstip geen lunch meer geserveerd. Maak je in dit café van lunchen in het weekend gebruik, dan heb je onder meer keuze uit diverse witte en bruine broodjes met brie, tonijnsalade, buikspek of hete kip. Is er sprake van grote trek? Kies dan voor de XXL tosti’s in de varianten ham/kaas of Hawaii. Zin in een smakelijke warme hap rond lunchtijd waarbij je ook nog eens de lokale economie dubbel en dwars ondersteunt? Ga dan voor de omeletten en uitsmijters die bij De Commerce gemaakt worden van eieren van boer Verbeek. Tenslotte tref je op de lunchkaart ook diverse overheerlijke soepen en salades aan. Kortom, een breed aanbod dat het wachten tot het weekend meer dan de moeite waard maakt.

Heb je heerlijk gesmikkeld van de lunch bij De Commerce en/of er iets lekkers gedronken, dan kun je de rekening daarvoor aan het einde van je verblijf probleemloos (deels) met je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10