D'n Eeterij

Dinerbon Kruisland D'n Eeterij
Adres
Markt 5A
4756AL Kruisland
Telefoon
0167 532485
Dinerbon Kruisland D'n Eeterij

D’n Eterij vind je aan de Markt 5A in Kruisland. Het restaurant deelt het pand op dit adres met het ernaast gelegen (eet)café De Commerce. Vanwege de grote glazen ruiten aan twee zijden van het etablissement en de moderne inrichting ontstaat een heldere, frisse en hedendaagse ambiance waar het goed toefen is en waar je volop kunt genieten van al het goede dat het Bourgondische Brabant je te bieden heeft. D’n Eterij beschikt ook over een breed terras, zodat je er bij mooi weer ook lekker buiten een hapje en drankje kunt nuttigen. Daarnaast zijn er rondom het restaurant ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig waar je volledig gratis je auto kwijt kunt. D’n Eterij is op maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je er vanaf 4 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht en op zaterdag en zondag vanaf 12 uur ‘s middags.

De ruimere openingstijden in het weekend zorgen ervoor dat je op zaterdag en zondag niet alleen van een diner bij D’n Eterij kunt genieten, maar dat het dan ook mogelijk is om te smikkelen van een heerlijke lunch. Voor welke optie je ook kiest, je kunt er bij dit restaurant zeker van zijn dat er tijdens de bereiding van de gerechten zoveel mogelijk wordt gewerkt met regionale en dagverse producten, zodat hetgeen op je bord verschijnt extra smaakvol is. Uiteraard is het mogelijk om volledig a la carte bij D’n Eterij te genieten van tal van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten, waaronder de vermaarde oma’s kippendijensaté en voor vegetarische gasten een mediterraanse groentenquiche. Daarnaast biedt het restaurant haar gast een all you can eat concept aan onder de noemer ‘meters eten’ waarbij je tegen een vaste prijs per persoon volop vrije keuze hebt uit het zeer uitgebreide buffetaanbod dat tot je beschikking staat. Wil je bij D’n Eterij ‘meters eten’, dan is het overigens wel zaak dat je vooraf je reservering doorgeeft.

Kortom, lunchen, dineren of zoveel eten als je maag dat toelaat, het kan allemaal bij D’n Eterij in Kruisland. Net als betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon, want die worden er probleemloos geaccepteerd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10