Harrie en Toon

Dinerbon Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon
Adres
Dorpsstraat 2
5846AA Ledeacker/St.Anthonis
Telefoon
0485 - 380024
Dinerbon Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon
Dinerbon Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon
Dinerbon Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het Noord-Brabantse Oploo? Dan hebben wij een zeer goede mededeling voor u! U bent met uw dinercheque namelijk uitgenodigd om te komen lunchen of dineren bij Restaurant Tussen Harrie en Toon.  U vindt dit restaurant aan de Gemertseweg 19. Het restaurant ligt in een gebied met veel mooie natuur. Dit maakt een bezoek aan het restaurant goed te combineren met een leuke dag uit in de Brabantse natuur. Na een lange dag buiten kunt u dan heerlijk neerstrijken binnen in het restaurant of met mooi weer op het terras.

In Restaurant Tussen Harrie en Toon luidt het credo; smaken verschillen. Om deze reden worden er in dit restaurant zeer diverse gerechten aangeboden. Voor iedere bezoeker is er daarom wat wils. Met een grote groep komen eten bij Tussen Harrie en Toon is dus altijd een goed idee! Op het menu staat onder andere een malse kipfilet met zachte mascarponesaus en gepofte roma tomaatjes uit de oven. Met uw dinerbon kunt u ook kiezen voor heerlijk rosé gebakken varkensmedaillons met champignonsaus of voor een maaltijdsalade met warme malse kipfilet en gebakken spekjes. Voor de nagerechten is er een nagerechten buffet waaruit u zelf uw nagerecht kunt samenstellen. Of u nu zin heeft in ijs, panna cotta, chocolademousse of tiramisu, het kan allemaal. Bij uw nagerecht kunt u bovendien genieten van een lekker glaasje dessertwijn

Laat u verassen door alle mogelijkheden met uw dinercheque en breng snel een bezoek aan Restaurant Tussen Harrie en Toon in het Brabantse Oploo!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10