Akropolis Oosterhout

Dinerbon Oosterhout Akropolis Oosterhout
Adres
Klappeijstraat 3
4901 HD Oosterhout
Telefoon
0162 423 921
Dinerbon Oosterhout Akropolis Oosterhout
Dinerbon Oosterhout Akropolis Oosterhout

Bent u ook zo dol op de authentieke Griekse keuken of wilt u deze keuken juist ontdekken? Kom dan naar restaurant Akropolis in Oosterhout. Dit is ook één van de vele restaurants waar u terecht kunt met uw Dinerbon. De veelzijdigheid van de Griekse keuken biedt voor ieder wat wils. Akropolis is dan ook zowel geschikt voor een intiem diner voor twee als een etentje met vrienden of familie. De combinatie van het lekkere eten, de gezellige sfeer en de persoonlijke benadering van het personeel zal er voor zorgen dat u zich helemaal thuis voelt. Kom dus binnenkort eens langs bij Akropolis en neem uw Dinercheque mee!

Begin uw avond met één van de klassieke Griekse voorgerechtjes zoals knoflook-komkommersaus (tzatziki), wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt (dolmadakia) of gebakken mosselen in een pikante tomatensaus (midia me saltsa). Akropolis biedt u trouwens ook de mogelijkheid om een mix van warme en koude voorgerechtjes te bestellen in ruil voor uw Dinerbon. Onder de hoofdgerechten vindt u heerlijke Griekse specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van gegrilde zwaardvisfilet, gebakken inktvisringen, gegrilde kipmedaillon met champignonsaus of varkenshaasspiesjes met giros? Dit is slechts een greep uit de uitgebreide menukaart van Akropolis. Ze serveren namelijk ook allerlei ovenschotels, vegetarische gerechten én kindergerechtjes. Zo kan iedereen hier terecht voor een heerlijk diner.

De echte vleesliefhebber is bij Akropolis aan het juiste adres met zijn of haar Dinercheque. Het is namelijk mogelijk om uw eigen schotel samen te stellen, waarbij u keus heeft uit maar liefst elf verschillende vleessoorten. Geniet van een avond lang smikkelen en smullen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10