Eeterij D'n Bal

Dinerbon Oosterhout Eeterij D'n Bal
Adres
Bakkerstraat 21
4901 EA Oosterhout
Telefoon
0162 438 336
Dinerbon Oosterhout Eeterij D'n Bal
Dinerbon Oosterhout Eeterij D'n Bal

Bent u wel toe aan een avond bourgondisch genieten in het Brabantse Oosterhout? Kom dan gezellig eten met vrienden, familie, gezin of collega’s bij Eeterij d’n Bal. Deze gezellige eterij is gevestigd aan de Bakkerstraat en ligt daarmee in de buurt van het centrum en theater de Bussel. Een bezoek aan het winkelcentrum of een theatervoorstelling is daarom ook perfect te combineren met een diner bij Eeterij d’n Bal. Het beste nieuws is dat u bij deze gezellige eterij nu ook van harte welkom bent met uw dinerbon!

Bij Eeterij d’n Bal maken ze het al sinds jaar en dag de gasten naar de zin met een gemoedelijke en informele sfeer en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het eten. U bent iedere dag vanaf 17:00 welkom om te komen genieten van de lekkerste eetcafé maaltijden, zoals lekkere pittig gemarineerde spareribs. Het zijn de lekkerste spareribs van Oosterhout, en naar eigen zeggen wellicht wel van de rest van de wereld! Ook voor een Argentijnse rundersteak of een surf & turf bent u bij Eeterij d’n Bal aan het juiste adres.

Kom zelf de gastvrijheid en bijzondere sfeer van Eeterij d’n Bal ontdekken. U zult hartelijk onthaald worden door de bediening, die ook gedurende het diner graag met u mee denkt over de gerechten, bijpassende wijnen en overige wensen die u hebt om uw avond een hoogtepunt te maken. Hopelijk snel tot ziens bij Eeterij d’n Bal in Oosterhout met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10