Ristorante Pizzeria Monterosso

Dinerbon Oss Ristorante Pizzeria Monterosso
Adres
Walstraat 60
5341CK Oss
Telefoon
0412 643 479
Dinerbon Oss Ristorante Pizzeria Monterosso

Wilt u heerlijke pizza’s eten met uw dinerbon? Dan bent u bij Ristorante Pizzeria Monterosso aan het juiste adres. Het restaurant is gelegen aan de Walstraat in Oss. De inrichting van het restaurant is naar de echte Italiaanse sferen. Bruine stoelen aan tafels met rode kleden en kaarsen daarop, de muren zijn wit/geel met daaraan leuke schilderijen en planten die naar beneden hangen. Ook is er een bar aanwezig. Deze is bruin en straalt een oude sfeer uit. Het is altijd heel gezellig in het restaurant. Er wordt namelijk in een leuke sfeer gewerkt en het team staat altijd voor u paraat. U kunt zeker met al uw vragen en wensen bij hen terecht, want zij helpen u graag vriendelijk! Het restaurant is geschikt voor jong en oud en is ook zeker groepsvriendelijk! Neem dus naast uw dinercheque ook leuk gezelschap mee!

Wat kunt u verwachten bij Ristorante Pizzeria Monterosso? U kunt heerlijke verse gerechten verwachten van een goede kwaliteit. U kunt bij dit restaurant uitstekend kennis maken met de verrukkelijke Italiaanse keuken. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende categorieën van de kaart: riso, polli, formaggi, pesci, carni, pizzeria vegetarisch, pizzeria, pasta al forno, pasta asciutta en nog heel veel meer! U krijgt heerlijk eten voor een goede betaalbare prijs.

Het restaurant is van maandag tot en met zondag geopend van 16:00 uur tot 23:00 uur. Op dinsdag is het restaurant helaas gesloten. Ristorante Pizzeria Monterosso is een echte aanrader voor uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10