Gastel Sfeer

Dinerbon Oud Gastel Gastel Sfeer
Adres
Gastelsedijk Zuid 8
4751 VE Oud Gastel
Telefoon
0165 51 22 66
Dinerbon Oud Gastel Gastel Sfeer

Het gebouw waarin je vandaag de dag Gastel Sfeer aantreft, fungeerde al in het jaar 1791 als café en dat is door de eeuwen heen praktisch altijd zo gebleven. Het aloude café heeft door de jaren heen natuurlijk talloze updates en uitbreidingen ondergaan. Desondanks proef je ook nu nog de nostalgische sfeer van lang vervlogen dagen als je bij dit etablissement binnenstapt. Brabantse gezelligheid en Bourgondisch genieten vieren nog steeds hoogtij bij Gastel Sfeer. En als het Nederlandse weer het toelaat dat je op het terras plaats kunt nemen tref je het bij dit restaurant helemaal, want dan word je naast heerlijke hapjes en drankjes getrakteerd op een weids uitzicht op groene landerijen en het water van de vliet. Speciaal voor de kinderen beschikt Gastel Sfeer over een royale speeltuin, zodat dit horecabedrijf gegarandeerd bij de hele familie in de smaak zal vallen. De openingstijden van het etablissement richten zich vooral op het weekend, maar in de periode mei tot en met oktober kun je er ook op (nadrukkelijk) zonnige doordeweekse dagen vanaf 11 uur ‘s morgens terecht met je dinerbon of dinercheque.

Op openingsdagen wordt de lunch bij Gastel Sfeer tot 5 uur ‘s middags geserveerd. Je hebt voor het middagmaal onder meer keuze uit diverse soepen, salades, uitsmijters, luxe broodjes en tosti’s. Na 5 uur staat het diner bij dit restaurant op het programma en zal de keukenbrigade alles in het werk stellen om je culinair volop te verwennen. Je hebt dan onder meer keuze uit diverse vlees- en visgerechten en voor vegetarische gasten kan er vega chili met rijst worden klaargemaakt. Een horecagelegenheid die over zo’n grote speelgelegenheid voor kinderen beschikt heeft natuurlijk ook diverse kindermenu’s op de kaart staan waar de kleine smulpaapjes van kunnen genieten. Naast de lunch- en dineropties serveert het vriendelijke personeel van Gastel Sfeer desgewenst de hele dag door zogenoemde sfeermakers die onder meer bestaan uit snacks en diverse varianten ‘stoer friet’.

Heb je in de ambiance van het oudbruine café of op het terras van Gastel Sfeer heerlijk gesmikkeld van al het lekkers dat aan je werd geserveerd en wordt het tijd om je rekening te betalen, dan kun je daarvoor natuurlijk (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10