Barabas eten en drinken

Dinerbon Poppel (BE) Barabas eten en drinken
Adres
Voortjesweg 36
2382 Poppel (BE)
Telefoon
0032 14650506
Dinerbon Poppel (BE) Barabas eten en drinken
Dinerbon Poppel (BE) Barabas eten en drinken
Dinerbon Poppel (BE) Barabas eten en drinken

Als u zich een keer in de buurt van de grens met België bevindt dan is het misschien een leuk idee om eens te gaan kijken bij onze zuider buren. Het is immers bekend dat ze in België heel goed weten wat het betekent om te genieten van het leven. Dat is niet anders voor de mannen en vrouwen die bij Barabas in Poppel werken. Die weten het als geen ander. Hier kunt u dan ook met veel gemak een heerlijke maaltijd bestellen. Ook als u met een Dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

Het team van Barabas zet alles op alles om voor u een maaltijd op tafel te toveren waar u van zult genieten. Het feit wil, dat ze precies weten hoe ze dit moeten doen. En hebben dan ook een lange lijst van gasten die met grote regelmaat terug blijven komen om te kunnen proeven van de bijzondere gerechten die de chef-kok weet klaar te maken.

Ze hebben naast heerlijke à la carte menu’s ook buitengewoon lekkere arrangementen zoals het 3 tot 6 gangen verrassingsmenu. Daarnaast geven ze u ook de optie om te genieten van meerdere gerechten in kleinere porties. Kom het een keer proberen, er zal altijd wel een gerecht tussen zitten waar u nog voor terug moet komen.

Naast heerlijk eten organiseren ze met veel plezier een aantal verschillende evenementen bij Barabas. Eén daarvan is bijvoorbeeld het enorm populaire Koe Knuffelen. Als u nog nooit een koe heeft geknuffeld dan heeft u nog niet geleefd.

Kom dus snel naar Poppel door de grens over te steken en laat u verwennen door het vriendelijke personeel. Vergeet vervolgens niet te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10