Grieks Restaurant Olympia Roosendaal

Dinerbon Roosendaal Grieks Restaurant Olympia Roosendaal
Adres
Raadhuisstraat 55
4701 PM Roosendaal
Telefoon
0165 558584
Dinerbon Roosendaal Grieks Restaurant Olympia Roosendaal
Dinerbon Roosendaal Grieks Restaurant Olympia Roosendaal

Bij restaurant Olympia in Roosendaal bent u aan het juiste adres voor authentieke Griekse specialiteiten. Dit Griekse restaurant is gevestigd in het gezellige centrum van Roosendaal. Hier kunt u met uw dinerbon of dinercheque genieten van alles wat de Griekse keuken te bieden heeft.

Bij ons restaurant kunt u genieten van heerlijke Griekse gerechten. Al onze gerechten worden bereid met eerlijke en zuivere producten en ingrediënten. Wij proberen zelfs zoveel mogelijk onze ingrediënten uit Griekenland te halen. Zo zorgen onze chefs ervoor dat de echte Griekse aroma en smaak goed tot zijn recht komen.Wij hopen dat wij ook culinaire blik mogen verrijken met onze eeuwenoude recepten en tradities. De Griekse keuken is zeer divers, elk eiland heeft eigen specialiteiten. Onze menukaart is zo samengesteld dat u zoveel mogelijk meekrijgt van onze diverse keukens. Op onze kaart vindt u bijvoorbeeld bekende Griekse producten terug zoals feta, tzatziki, giros en souflaki. Maar ook minder bekende gerechten zoals mousakas, xifias en stifado.

Hopelijk hebben wij u te weten overtuigen om de Griekse keuken te komen verkennen en ervaren bij Olympia. Met uw dinercheque of dinerbon bent u van harte welkom voor een plezierige en sfeervolle Griekese avond. Ook kunt u er voor kiezen om de Griekse smaakbeleving in huis te halen door gebruik te makken van onze afhaalservice.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10