Restaurant In de Oude Stempel

Dinerbon Steenbergen Restaurant In de Oude Stempel
Adres
Kaaistraat 19
4651BL Steenbergen
Telefoon
0167 567381
Dinerbon Steenbergen Restaurant In de Oude Stempel

U bent met uw dinerbon van harte welkom bij Restaurant In de Oude Stempel gevestigd in het monumentale, voormalige postkantoor in het centrum van Steenbergen. Het restaurant biedt vele mogelijkheden, waarbij de kwaliteit en de gastvrijheid continu voorop staan. De gastvrijheid en de service komen tot uiting in een avond vol beleving en enthousiasme!

Patron Cuisinier Mark van Loon kookt vanuit een klassieke basis en combineert dit met wereldse gerechten en kookstijlen. In ons restaurant maakt u kennis met onze vernieuwde visie op koken. Innovatieve technieken, expressie en visuele kunst komen tot uiting in tongstrelende, signature gerechten. De gast is bij ons een avond uit en dat moet een feest zijn.
Wij ontvangen u en uw gezelschap graag met een mooie collectie speciaal geselecteerde, bruisende aperitieven. Mark van Loon licht vervolgens persoonlijk aan tafel zijn menu toe. Uiteraard kan er te allen tijde rekening worden gehouden met speciale wensen of diëten.

Mark heeft een grote voorliefde voor de Bourgogne als het om wijnen gaat. Hij schuwt daarentegen andere landen ook niet. Met deze exquise wijnen laat hij u graag kennismaken, in combinatie met gerechten in het menu. Tevens is er een variërend aanbod aan open wijnen die per glas te bestellen zijn.

Een van de paradepaardjes van het restaurant is de kaaswagen. Deze is werkelijk van absolute topklasse. Gemiddeld zijn er veertig tot vijftig kazen geselecteerd, die perfect geaffineerd zijn uit binnen- en buitenland.

En wat is er dan mooier om een prachtige avond af te sluiten met een trolley, vol heerlijke huisgemaakte zoetigheden. Beleven en genieten, dát is dineren in In de Oude Stempel

Kom langs met uw dinercheque en laat u verrassen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10