Eetcafé 190

Dinerbon Tilburg Eetcafé 190
Adres
Schouwburgring 190
5038TM Tilburg
Telefoon
013 7370279
Dinerbon Tilburg Eetcafé 190
Dinerbon Tilburg Eetcafé 190

Eetcafé 190 is een gezellig eetcafé in het centrum van Tilburg. Zoals ze over zichzelf zeggen, Eetcafé 190 staat bekend om zijn ‘epische spareribs’. Daarnaast kunt u natuurlijk ook andere gerechten bestellen bij de lunch en het diner. Eetcafé 190 heeft een erg sfeervol interieur. Warme kleuren als rood zijn gebruikt en de tafels en stoelen zijn van hout. De decoraties zorgen voor extra sfeer. U zult zich erg op uw gemak voelen bij Eetcafé 190. Na of tijdens een dagje shoppen of sightseeing in Tilburg, kunt u pauzeren of eindigen bij Eetcafé 190.

 

Er is op de kaart genoeg keuze voor iedereen. U kunt bij de voorgerechten bijvoorbeeld kiezen uit nacho’s, Thaise wortelsoep, Hollandse garnalenkroketten en carpaccio. Ook kunt u kiezen voor een salade. Bij de hoofdgerechten is er onder andere keuze uit verschillende steaks, Noorse zalmfilet, Mexicaanse geitenkaastaart en meer. Natuurlijk staan er ook spareribs op de kaart, waar Eetcafé 190 om bekend staat. Bij de spareribs kunt u uit verschillende hoeveelheden kiezen en uit de smaak van de marinade. Zo is er bijvoorbeeld ‘hot’, ‘honey’ of ‘BBQ’. Heeft u zin in spareribs of in een ander gerecht? Neem dan bij het bezoeken van Eetcafé 190 ook uw dinerbon of dinercheque mee.

 

Eetcafé 190 is perfect voor u wanneer u in Tilburg bent in zin hebt in de lekkerste spareribs, of in een lunch of ander diner. Het eetcafé is geopend vanaf 4 uur, alle dagen van de week. Als u niet uit eten wilt gaan, maar wel zin hebt in een lunch of diner van Eetcafé 190, dan kunt u ook eten bestellen. Dit kan via Deliveroo. Let op, u kunt alleen bestellen binnen een straal van 2,5 kilometer. Daarnaast kunt u Eetcafé 190 ook afhuren met een grote groep. Ook kunt u een catering laten verzorgen door Eetcafé 190.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10