Grieks Restaurant Agora

Dinerbon Tilburg Grieks Restaurant Agora
Adres
Heuvelring 33 A
5038 CJ Tilburg
Telefoon
013 5358696
Dinerbon Tilburg Grieks Restaurant Agora
Dinerbon Tilburg Grieks Restaurant Agora
Dinerbon Tilburg Grieks Restaurant Agora

Met uw Dinerbon kunt u genieten van uiteenlopende Griekse heerlijkheden bij Taverna de Griek in Tilburg. Taverna de Griek is een nieuw Grieks restaurant in Tilburg en is gevestigd op de plek waar vroeger Zorba de Griek zat. Een op en top Grieks pand dus. De uitbaters van ‘de Griek’ zijn twee broers die uitgebreide internationale horeca-ervaring hebben opgedaan in onder meer Duitsland, België en Zwitserland. Ten langen leste hebben de broers toen besloten om zelf een Grieks specialiteitenrestaurant te openen, waarbij ze na enige omzwervingen in het gezellige en levendige Tilburg terecht kwamen. Bij Taverna de Griek kunt u met uw Dinerbon genieten van authentieke Griekse gerechten in een gezellige, informele en ontspannen sfeer. Het lijkt zo of u zelf in het zonnige Griekenland bent als u bij ons komt dineren.

Taverna de Griek ligt in hartje Tilburg, op loopafstand van het Centraal Station. Een diner bij ‘de Griek’ kan dus uitstekend gecombineerd worden met een wandeling door het centrum van Tilburg of, pak hem beet, een bezoek aan poppodium 013. Op onze kaart treft u allerlei Griekse lekkernijen aan, waarbij de klassiekers natuurlijk niet ontbreken. Zo hebben wij een gevarieerd aanbod aan Griekse tapas (de zogenaamde mezedes), mooie soepen en salades, hoofd- en vegetarische gerechten en desserts. De kinderen kunnen een keuze maken van ons kindermenu. Bekende Griekse drankjes zoals ouzo, Metaxa en Mythos-bier ontbreken natuurlijk ook niet.

Kom genieten van Griekenland met uw Dinercheque. Taverna de Griek heet u op voorhand welkom en wij hopen dan ook dat u binnenkort bij ons op bezoek komt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10