Kolektivo

Dinerbon Tilburg Kolektivo
Adres
Trouwlaan 189
5021WG Tilburg
Telefoon
013 822 9949
Dinerbon Tilburg Kolektivo
Dinerbon Tilburg Kolektivo

Aan de Trouwlaan in Tilburg staat restaurant Kolektivo. Bij Kolektivo kunt u nu ook met uw dinerbon betalen. Zij serveren ontbijt, lunch, diner en verschillende dranken met iets lekkers er bij. Kolektivo is een groepsvriendelijk restaurant en ook zeer geschikt om met kinderen heen te gaan. Ook verzorgt Kolektivo uw catering en kunt u uw eten afhalen. Het restaurant is van donderdag tot en met dinsdag geopend. Op maandag,
dinsdag en donderdag van 12.00 uur tot 22.00 uur. Op vrijdag, zaterdag
en zondag zijn we geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. U kunt reserveren om zeker te zijn van een plekje, maar dit is zeker niet verplicht! U wordt hier bedient door een uitstekende bediening die vriendelijk en zorgzaam te werk gaat.

De koks bereiden overheerlijke gerechten in ruil voor uw dinercheque. Zij koken met al hun liefde en passie. De gerechten zullen dan ook heel smaakvol zijn. Voor de gerechten worden iedere dag verse producten en ingrediënten gebruikt. Deze zijn van hoge kwaliteit om u zo een groot plezier te doen! Ook heeft Kolektivo een ruim aanbod aan verschillende dranken. U kunt dus zelf helemaal kiezen wat u bij uw gerecht wilt drinken! Jong en oud zullen hier ideaal genieten!

Lekker smullen met jong en oud? Pak dan snel uw dinercheque of dinerbon en spring zeker eens binnen bij restaurant Kolektivo voor een onvergetelijke avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10