Restaurant The King of Italy

Dinerbon Tilburg Restaurant The King of Italy
Adres
Huibevendreef 22
5043EW Tilburg
Telefoon
013 590 2363
Dinerbon Tilburg Restaurant The King of Italy

Aan de Huibevendreef 22 in Tilburg vindt u het sfeervolle Italiaanse restaurant the King of Italy. The King of Italy is van alle markten thuis. Allereerst kunt u er met uw dinerbon komen genieten van de lekkerste Italiaanse specialiteiten. Zowel binnen in het eenvoudig en huiselijk ingerichte restaurant als buiten in de lichte en ruime tuin is het goed toeven.

Neem plaats met een lekker glas Italiaanse wijn en neem rustig de tijd om iets lekkers te kiezen uit het ruime aanbod op de kaart. Een avond uit eten bij Restaurant the King of Italy met uw dinercheque staat voor smaak, pure ingrediënten, ontspanning en gezelligheid, maar er is meer. Zo worden er in de tuin van the King of Italy regelmatig leuke activiteiten georganiseerd in de weekenden, zoals workshops tekenen, fotografie en yoga.

De pizza’s komen bij King of Italy uit een echte steenoven die u gerust van dichtbij mag komen bekijken. Ze worden op ambachtelijke wijze bereid volgens het eigen recept van de chef. De ingrediënten voor de smaakvolle salades komen uit de eigen moestuin van het restaurant. Het pand en de omliggende grond van restaurant the King of Italy waren eerst in gebruik als tennisclub, maar nu wordt een deel van de tennisbanen gebruikt als terras en een ander deel als eigen moestuin. Op deze manier kunt u genieten van écht verse groente. Kom met uw dinerbon proeven van gebakken kip met honing, rozemarijn en paprika, probeer de Pizza Marie met artisjokhartjes, ansjovis en jalepenos of kies voor een vispannetje van witvis een zeevruchten geserveerd met pasta of frites en salade. Vergeet niet uw dinercheque mee te nemen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10