We Know Burgers

Dinerbon Veldhoven We Know Burgers
Adres
Kapelstraat-Zuid 5
5503 CT Veldhoven
Telefoon
040 2538429
Dinerbon Veldhoven We Know Burgers
Dinerbon Veldhoven We Know Burgers
Dinerbon Veldhoven We Know Burgers

De lekkerste burgers van verantwoord rundvlees uit Ierland eten? Kom langs bij We Know Burgers

De naam zegt het eigenlijk al, bij We Know Burgers weten ze waar ze het over hebben. Er wordt enkel gebruik gemaakt van verantwoord rundvlees uit Ierland. Hierdoor eet je niet alleen met een gerust hart, je proeft deze kwaliteit direct vanaf de eerste hap. We Know Burgers is gevestigd in Veldhoven en biedt verantwoord en betaalbaar eten in een relaxte sfeer. Van burgers tot aan salades en van een verse tosti van ambachtelijk brood uit de regio tot aan bijgerechten, je kunt het allemaal uitproberen.

We Know Burgers biedt ook vegetarische burgers die je kunt eten met je dinerbon

Eet je liever geen vlees of wil je graag eens weten hoe een vegetarische burger smaakt? Ook dan ben je bij We Know Burgers aan het juiste adres. Je kiest uit verschillende overheerlijke vegetarische burgers en kunt deze goed combineren met een vegetarische salade. Al het brood voor de hamburgerbroodjes is afkomstig van de Oerse Molenbakker. Wat je dichtbij haalt is immers erg lekker, en bovenal zo vers mogelijk. Dat wordt zeker weten genieten met je dinerbon! Je kunt daarnaast gratis parkeren bij het restaurant en het restaurant is volledig rolstoelvriendelijk.

Kies met je dinercheque uit verschillende bieren en whisky’s

Wist je dat je bij We Know Burgers met je dinercheque ook kunt genieten van verschillende bieren en whisky’s? Je hebt namelijk de keuze uit verschillende soorten speciaal bier en een gevarieerde whiskykaart. We Know Burgers is gevestigd aan de Kapelstraat-Zuid 5 in Veldhoven en is van dinsdag tot en met zondag voor je geopend. Verzeker jezelf van een tafel door van tevoren even te informeren naar de beschikbaarheid. Je kunt telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10