Blauw Eten en Drinken Waalwijk

Dinerbon Waalwijk Blauw Eten en Drinken Waalwijk
Adres
Grotestraat 251-241
5141JT Waalwijk
Telefoon
013 5902276
Dinerbon Waalwijk Blauw Eten en Drinken Waalwijk
Dinerbon Waalwijk Blauw Eten en Drinken Waalwijk
Dinerbon Waalwijk Blauw Eten en Drinken Waalwijk

In Waalwijk aan de Kloosterstraat staat restaurant Blauw Eten en Drinken. De gezelligheid en toegankelijkheid van Blauw Eten en Drinken is die van een brasserie, maar de klasse en kwaliteit zijn afkomstig van een restaurant. Het restaurant is modern, rustig en overzichtelijk ingericht. Hier en daar staan grote zwart/grijze potten met daarin mooie roze bloemen. U kunt in de zomer zowel binnen als buiten lunchen en dineren. U kunt even helemaal tot rust komen in dit prachtige restaurant. Het is dan ook een fijne plek om samen te komen met uw vrienden, familie, collega’s of zakendiner. Vanaf nu is het nog fijner om hier iets te eten, want u kunt betalen met uw dinercheque!

Het restaurant maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en leveranciers uit de omgeving. Gasten zijn erg tevreden over de smaak en kwaliteit van de gerechten. Dit geldt voor zowel de lunch als het diner. Dit komt doordat Blauw Eten en Drinken de gerechten elke dag vers bereid. Het restaurant biedt verschillende menukaarten aan. Zo is er een menu Blauw, Blauw unlimited, menu van de chef, menukaart met voorgerechten, vegetarische hoofdgerechten en een kindermenu, lunch unlimited en een lunchkaart. Allemaal te verzilveren met uw dinerbon! Ook is er een warme drankenkaart, koude drankenkaart en een wijnkaart. U kunt dus echt volledig genieten.

Maandag en dinsdag is het restaurant gesloten, maar op de andere dagen is het geopend van 12:00 uur tot 15:00 uur en vanaf 17:00 uur. Ga dus gerust eens langs met uw dinercheque of dinerbon bij Blauw Eten en Drinken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10