Tumis Catering en Lunches

Dinerbon Zevenbergen Tumis Catering en Lunches
Adres
Zuidhaven 13
4762CR Zevenbergen
Telefoon
0168-371556
Dinerbon Zevenbergen Tumis Catering en Lunches

Aan de Zuidhaven in Zevenbergen kunt u Tumis Catering en Lunches vinden waar u nu ook heen kunt met uw dinercheque! Tumis is een modern en gezellig ingericht restaurant. In het interieur staan zwarte stoelen met lichte tafels en mooie groene planten in grote groenen potten. Ook licht grijze stoelen met lichte tafels zijn terug te vinden in het restaurant. De warme en frisse tinten zijn in dit restaurant mooi gecombineerd. Hierdoor wordt er een fijne balans gecreëerd tussen deze 2 sferen en kunt u helemaal tot rust komen. Op deze manier kunt u heerlijk tot rust komen. Met mooi weer is het terras van Tumis geopend. U kunt dan onder het genot van een drankje en een hapje heerlijk genieten van het mooie weer. Het hardwerkende team zorgt ervoor dat u uitstekend kunt genieten. Dit wordt gedaan door u te helpen met vragen en wensen, en uw gerechten uitstekend te serveren.

Voor uw dinerbon heeft u keuze uit veel verschillende menukaarten van Tumis. Er is namelijk een lunchkaart, dinerkaart, brunch, high tea, kindermenukaart, drankenkaart en allergenenkaart. Er is dus voor iedereen een gerecht te vinden en ook zeker voor elke gelegenheid! Genieten met uw vrienden, familie en kinderen kunt u hier zeker doen!

Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend. De openingstijden kunnen per dag wisselen tussen 11:00 uur en 23:00 uur. Bekijk dit ook zeker even op de site. Met uw dinercheque of dinerbon kunt u echt genieten bij Tumis Catering en Lunches!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10