Ailien's Moksi Alesie

Dinerbon Amsterdam Ailien's Moksi Alesie
Adres
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon
06 42464892
Dinerbon Amsterdam Ailien's Moksi Alesie
Dinerbon Amsterdam Ailien's Moksi Alesie

In Amsterdam Zuid-Oost ligt ‘World of Food’, het grootste eet- en horecatrefpunt van Amsterdam. Wat vroeger fungeerde als parkeergarage, is verbouwd tot een prachtig foodcourt, waarin meer dan 25 ondernemende smaakmakers internationale streetfood gerechten voorschotelen. In World of Food vind u onder andere Ailiens Moksi-Alesie. Moksi-Alesie betekent letterlijk “gemengde rijst”. Hiervan zijn uiteraard tal van combinaties mogelijk, de een nog lekkerder dan de ander. Uw dinerbon kan hier dus perfect gebruikt worden.

De Surinaamse keuken van Moksi-Alesie is de perfecte besteding van uw dinercheque. U kunt verschillende gerechten bestellen. De gerechten bestaan buiten rijst verder uit zoutvlees. Dit wordt aangevuld met gerookte kip of kipstukjes, afhankelijk van het gerecht. De gerechten zijn heerlijk gekruid en verder nog voorzien van gele banaan, zuurgoed en/of sambal. Bovendien zijn er niet alleen vleesgerechten, maar ook gerechten met vis. Naast uw rijstgerecht kunt u genieten van verse salades en heerlijke drankjes. Zo zijn er speciale drankjes zoals dawet en smoothies. En als u dan nog tegoed op uw dinerbon heeft staan, of als u gewoon nog zin heeft in wat lekkers zoets, dan zijn er nog verschillende nagerechten te krijgen. Een complete Surinaamse kaart, waarvan de gerechten op prachtige wijze worden geserveerd. Mocht u nog twijfelen, dan kunt u een kijkje nemen op de website, en de foto’s van de gerechten zullen u er direct van overtuigen dat u hier moet gaan eten.

Als u van de Surinaamse keuken houdt, dan is Ailiens Moksi-Alesie de perfecte locatie om uw dinercheque te verzilveren. Dus twijfel niet en ga gerust eens langs op de eerste verdieping van de World of Food.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10