Akbar Indian Restaurant

Dinerbon Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 15
1017PV Amsterdam
Telefoon
020 624 22 11
Dinerbon Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Akbar Indian Restaurant

Toen in 1981 het restaurant Akbar werd geopend was de Indiase keuken nog niet zo bekend in Nederland. Tegenwoordig is het bijna een onderdeel van de Nederlandse keuken geworden. Bij Akbar weten ze dat ze een belangrijk onderdeel waren van het introduceren van deze bijzondere en complexe keuken. Wat misschien ook heeft geholpen is de centrale ligging van het restaurant, net achter het Leidseplein in het hartje van Amsterdam. Ze heten daarom elke dag een enorm divers publiek welkom in het gezellige restaurantje. Ze doen ook niet moeilijk over de Dinerbon van Diner Cadeau.

Bij Akbar is het van groot belang dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom houden ze bij het koken altijd rekening met hun gasten. Of u nou allergieën heeft of een speciaal dieet. Als u Halal moet eten zit u bij Akbar ook aan het goede adres. Ook kan het eten worden aangepast aan uw niveau van pittigheid tolerantie.

U kunt altijd bij Akbar terecht, ook als u geen Nederlands kunt spreken. Bij Akbar praten ze gerust verder in het Duits, Engels of Hindi. Daar draaien ze hun hand niet voor om. Als extraatje is er altijd kans dat u een beroemde wereldburger tegenkomt. Ze hebben bij Akbar namelijk een stel beroemde vaste gasten zoals Bruce Willis en Gary Barlow. De kans is zelfs groot dat u er eentje tegen het lijf loopt als u komt eten.

Kortom, bij Akbar kunt u altijd goed terecht en wij heten u dan ook van harte welkom. Stap gezellig binnen met uw Diner Cadeau Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10