Amigo Grill Rozengracht

Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Adres
Rozengracht 5
1016 LP Amsterdam
Telefoon
020-638 62 46
Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Rozengracht

Wanneer u dol bent op een goede steak en andere sappige en malse vleesgerechten dan is een bezoek aan een Argentijns Grillrestaurant altijd een goed idee. Dit is zeker het geval wanneer u in het restaurant kunt betalen met de Dinercheque die u cadeau heeft gekregen. Er is dan ook goed nieuws voor u als u zich tot de categorie van vleesliefhebbers rekent. U bent namelijk van harte welkom om uw dinerbon te komen besteden in het prachtige centrum van Amsterdam aan de Rozengracht. Namelijk bij restaurant Amigo Grill. Hier kunt u komen genieten van de lekkerste Argentijnse gerechten in een ontspannen en laagdrempelige setting.

In de keuken van Amigo Grill Rozengracht werken ervaren en gepassioneerde chefs die de fijne kneepjes van het vak kennen en precies weten hoe ze voor u het perfecte stuk vlees kunnen bereiden. Hiervoor wordt uiteraard gebruik gemaakt van vlees van goede kwaliteit, waaronder geïmporteerd Argentijnse rundvlees. Dit varieert van lekkere malse spareribs tot een grote T-bone steak. Bij Amigo Grill Rozengracht weten ze er wel raad mee! U kunt van al deze lekkernijen komen genieten met uw Dinerbon. Ze zijn zeven dagen per week geopend tussen 12:00 en 00:00. Ook voor een ‘late night dinner’ bent u dus van harte welkom.

Heeft u behoefte aan een goed bereide steak en bovenal aan een avond heerlijk ontspannen uit eten in Amsterdam? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan Amigo Grill Rozengracht voor een smaakvolle avond. U kunt uiteraard aan het eind van de avond betalen met uw Dinercheque, dus vergeet deze niet mee te nemen naar Amigo Grill!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10