Angus Burger

Dinerbon Amsterdam Angus Burger
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 99
1017PX Amsterdam
Telefoon
06 30030185
Dinerbon Amsterdam Angus Burger

Bij Angus Burger, gevestigd aan de Korte Leidsedwarsstraat 99 in Amsterdam eet je de lekkerste Angus burger die je maar bedenken kunt en die beschikbaar is. De burger mag er zijn en weegt liefst 270 gram en wordt standaard geserveerd met knapperige friet en gemengde salade. Je kunt zeven dagen per week in hartje Amsterdam terecht. Met een dinerbon eet je met korting een heerlijke burger, middenin Amsterdam.

Angus burger, knapperige friet en gemengde salade

Bij Angus Burger eet je hoofdzakelijk – hoe verrassend- de Angus burger, standaard geserveerd met de beste friet en heerlijk, gemengde salade. Je bestelt de burger en friet voor het aantal personen met wie je gaat eten en zult ervaren dat de Angus burger niet alleen bijzonder smaakvol is, maar ook bijzonder goed vult. Normaliter betaal je voor een Angus burger met friet en gemengde salade voor een persoon 17,95 euro, voor vier betalen betaal je 71,80 euro. Maar dan heb je dus ook wat! Verzilver je de dinercheque, dan eet je uiteraard voor minder geld.

Premium burger

De Angus burger is een hamburger van rundvlees, afkomstig van de Angus runderen. De hamburger komt van de Angus runderen en wordt in verschillende hamburgerketens in heel Europa geserveerd. De burger geldt als een premium-hamburger en is mals, licht gepeperd met een zoute kruiding. De structuur is rul, al heeft de burger een heel stevige bite. Met 270 gram is het ook een heel behoorlijke hap, zeker in combinatie met patat en salade.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Behalve lekker eten voor weinig geld, staat Angus Burger in Amsterdam bekend om de meer dan uitstekende service en de klantvriendelijkheid. Je hoeft er niet lang te wachten voor je burger met friet klaar is en je zit er heerlijk, op een van de mooiste plekjes van Amsterdam. Angus Burger is een prima plek om je dinerbon of dinercheque te verzilveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10