THE BIG APPLE American Grill Restaurant & Café

Dinerbon Amsterdam THE BIG APPLE American Grill Restaurant & Café
Adres
Reguliersdwarsstraat 17-19
1017 BJ Amsterdam
Telefoon
020 223 8172
Dinerbon Amsterdam THE BIG APPLE American Grill Restaurant & Café
Dinerbon Amsterdam THE BIG APPLE American Grill Restaurant & Café

Midden in Amsterdam bevindt zich The Big Appel, dit is een restaurant en café waar American grill gerechten worden geserveerd. Ons doel is om de lekkere en authentieke gegrilde gerechten te serveren. Grillen geeft eten een intensere smaak. Grillen is niet alleen een techniek voor vlees, maar ook voor vis en groenten. Ontdekt de intense smaken van grillen met je dinerbon of dinercheque.

Een bericht van de chef kok: het gebruik van seizoen producten, van onze zorgvuldig gekozen leveranciers, biedt ons de mogelijkheid onze gasten de meest verse producten te leveren die op de markt te krijgen zijn. Hiermee beschermen wij tegelijk het milieu. Mijn passie is om gasten de beste ervaring en andere smaken van de gegrilde gerecht die ze vroeger kenden.” Vraag de bediening naar de dagelijkse specials en wordt verast door de keuze van de chef kok. Op onze menukaart staan nog meer lekker gerechten zoals soepen, salades, steaks en burgers. Wij hebben een aanbod van maar liefst zeven steaks! Ook hebben wij een ruim aanbod in ander vlees, vis en vegetarische gerechten. Vul je gerecht aan met een lekker drankje, zoals een lekker cocktail of biertje. Helemaal voldaan na het hoofdgerecht? Sluit dan af met een lekker dessert. Een lekker home made chocolade brownie of een crème brulee.

Zie jij die lekkere gegrilde steaks al voor je? Maak snel online je reservering of bel naar 020-223 8172. Wij zijn elke zondag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 23.00 uur en vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 24.00 uur voor u geopend. Vergeet niet je dinerbon of dinercheque

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10