De IJ-kantine

Dinerbon Amsterdam De IJ-kantine
Adres
NDSM-kade 5
1033PG Amsterdam
Telefoon
020-6337162
Dinerbon Amsterdam De IJ-kantine
Dinerbon Amsterdam De IJ-kantine

In onze hoofdstad gelegen, vindt u onder meer cafe-restaurant de IJ-kantine. Een zeer gezellige en eigentijds ingerichte tent, waar u de gehele dag terecht kunt. In de ochtend bent u hier al vanaf negen uur, om uw dag te beginnen met een kop koffie of thee in combinatie met een ontbijt. In de middag worden er heerlijke lunches geserveerd, en ’s avonds bent u van harte welkom voor een fantastisch diner. En de betaling? Die kan uiteraard met uw dinerbon.

Vanaf elke zitplaats heeft u een mooi uitzicht over de Amsterdamse haven. Al met al is dit dus ook een zeer fraaie plek om uw dinercheque te besteden aan een van de heerlijke gerechten. Zo kunt u ’s ochtends al genieten van een van de heerlijke ontbijtjes, bestaande uit bijvoorbeeld yoghurt en vers fruit, of croissants en chocoladebroodjes. Als u hier liever gaat lunchen, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een soepje, een heerlijk belegd broodje, maar ook voor een echt Italiaans bord spaghetti. En als u hier ’s avonds gaat dineren dan is de keuze helemaal lastig. Eigenlijk is alles aan te raden. Of u nou kiest voor de diamanthaas, de polderhoen of de zeebaars, u gaat er zeker geen spijt van krijgen. U kunt daarna afsluiten met een van de heerlijke desserts. En achteraf betaalt u natuurlijk gewoon met uw dinerbon.

Kortom, met uitzicht over de Amsterdamse haven en het IJ, is dit een fantastische locatie om uw dinercheque voor te gebruiken. U kunt hier de gehele dag terecht. Eet smakelijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10