Hotel Die Port van Cleve

Dinerbon Amsterdam Hotel Die Port van Cleve
Adres
Nieuwe Zijds Voorburgwal 176 - 180
1012SJ Amsterdam
Telefoon
020 714 1021
Dinerbon Amsterdam Hotel Die Port van Cleve
Dinerbon Amsterdam Hotel Die Port van Cleve

Bij Hotel, Brasserie en Bodega ‘Die Port van Cleve’ kunt u heerlijk overnachten. Gelegen aan de Nieuwe Zijds Voorburgwal in Amsterdam kunt u hier in het centrum van Amsterdam genieten van uw welverdiende nachtrust. U vertoeft op loopafstand van werkelijk alle centraal gelegen trekpleisters van onze hoofdstad. En u kunt voor uw hapjes en drankjes gewoon betalen met uw Dinerbon.

Voor diegenen die niet in Amsterdam wonen, maar wel graag eens een nachtje in Mokum willen vertoeven, is Die Port van Cleve een uitstekende keuze om de nacht door te brengen. Dit Hotel herbergt meerdere eet- en drinkgelegenheden, waar u allemaal terecht kunt met uw Dinercheque. Zo is er onder andere Restaurant Hulscher’s. Dit restaurant is een resultaat van een lange ‘strijd’ die woedde tussen twee broers, een strijd tussen een voorstander van vlees, en een van vis. Nu de strijdbijl begraven is resulteert dit in onweerstaanbare vlees en visgerechten, waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van verse en huisgemaakte ingrediënten. Vlees of vis? Zoals mevrouw Hulscher het aan de vooravond van dit meer dan honderdjaar oude Amsterdamse succesverhaal al voorspelde: “The best of both worlds.” Ook kunt u met uw Dinerbon nog terecht bij ‘De Blauwe Parade’, een echte authentieke Amsterdamse bar, waar gezelligheid, geschiedenis, bier en jenever hand in hand gaan.

Twijfel dan ook niet langer, en neem uw Dinercheque mee wanneer u gaat genieten van een heerlijk nachtje in het centrum van Amsterdam. U zult er geen spijt van krijgen om bij Die Port van Cleve te verblijven!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10