L invite le Restaurant

Dinerbon Amsterdam L invite le Restaurant
Adres
Bloemgracht 47
1016KD Amsterdam
Telefoon
020 - 5702010
Dinerbon Amsterdam L invite le Restaurant
Dinerbon Amsterdam L invite le Restaurant
Dinerbon Amsterdam L invite le Restaurant

Belangrijk: u kunt uw Dinerbon of Dinercheque alleen verzilveren indien u rechtstreeks reserveert bij L’invité. Dit kan online of telefonisch. Bij reserveringen via andere websites kunt u geen gebruik maken van uw Dinerbon of Dinercheque.

L’invité is een stijlvol restaurant in het hart van de Jordaan in Amsterdam, waar u kunt genieten van de moderne Nederlandse keuken. New Dutch Cuisine. U kunt bij deze bijzondere eetgelegenheid ook uw Dinerbon verzilveren. Als u zich echt weer eens wilt laten verassen op culinair gebied, moet u bij L’invité zijn! Alles draait hier om mooie en onbewerkte producten en de invloeden van het seizoen. U kunt er dagelijks terecht vanaf 18:00. Neem ook uw Dinercheque mee!

De basis van de keuken van L’invité is ambacht. Ze werken met pure ingrediënten waaronder Hollands wild, duurzaam gevangen vis en lokale  groenten van het seizoen. Deze ingrediënten worden eerlijk en ambachtelijk bereid in eigen keuken. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de proeverij. Deze bestaat uit een opvolging van verschillende lichte gerechtjes met de mooie producten van Nederlandse bodem. Zo’n proeverij kan bijvoorbeeld bestaan uit een tartaar van makreel, een bouillon van druiven, Hollandse scheermessen, Hollandse houtduif, vergeten groenten, damhert en bospaddenstoelen en een crème brulée van citroengras en winterpeen. De proeverij wordt overigens regelmatig vernieuwd of vervangen.

Het is ook mogelijk om de Dinercheque te besteden aan het ‘’Menu Gourmand’’ van L’invité. Dit is een keuzemenu van drie gangen. Hierbij kunt u bij elke gang zelf bepalen welke gerechten u het meest aanspreken. Zowel bij de proeverij als het menu is het mogelijk om zonder vlees, zonder vis of volledig vegetarisch te eten. Zo kan iedereen genieten van een perfecte culinaire avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10