Memories of India (geen e-vouchers)

Dinerbon Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Adres
Reguliersdwarsstraat 88
1017 BN Amsterdam
Telefoon
020 - 6235710
Dinerbon Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Dinerbon Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Dinerbon Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)

Memories of India is een gemoedelijk en gezellig restaurant in Amsterdam waar de heerlijkste Indiase specialiteiten worden klaargemaakt. Memories of India ligt in hartje centrum Amsterdam en ligt op loopafstand van allerlei bekende Amsterdamse bezienswaardigheden. Met uw Dinerbon kunt u dus een dagje Amsterdam op ontspannen en Indiase wijze afsluiten in dit fraaie restaurant. Zowel beginnende als ervaren genieters van de Indiase keuken kunnen met hun Dinerbon bij ons prima terecht. Ons personeel is attent en vriendelijk en u kunt al uw specifieke diner- en dieetwensen bij hun kwijt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld heel simpel de pittigheid van onze gerechten aanpassen aan uw wensen.

De Indiase keuken bevat een enorme hoeveelheid variatie, en is zo’n beetje net zo gevarieerd als India en het Indiase volk zelf. Om dit gegeven recht aan te doen hebben wij onze menukaart zorgvuldig samengesteld en hebben we gerechten gekozen uit verschillende Indiase regio’s, waarbij we rekening hebben gehouden met de verschillende smaken die de Indiase keuken rijk is. Voor de beginnende proever is het aan te raden om te kiezen uit een combinatie van tandoorigerechten (gemaakt in een traditionele klei-oven) en curries, zodat u meteen geïntroduceerd wordt met deze twee fundamentele pilaren van de Indiase keuken. Uiteraard heeft de keuken nog veel meer in haar mars. Dat kunt u natuurlijk persoonlijk komen ervaren met uw Dinerbon.

Laat u met uw Dinercheque een avondje op Indiase wijze in de watten leggen bij Memories of India. Wij kijken uit naar uw bezoek en we hopen dat u dan ook binnenkort een keer bij ons langs komt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10