Mythos Greek Restaurant

Dinerbon Amsterdam Mythos Greek Restaurant
Adres
Lange Leidsedwarsstraat 27
1017NG Amsterdam
Telefoon
020 6200862
Dinerbon Amsterdam Mythos Greek Restaurant
Dinerbon Amsterdam Mythos Greek Restaurant

Bent u op bezoek in Amsterdam tijdens een weekendje weg? Of woont u in Amsterdam en regio? Mythos Greek Restaurant is waar u moet zijn als u van een heerlijke, typisch Griekse maaltijd wilt genieten. De Griekse keuken is er een die overloopt van de variatie en heerlijke smaken en dat wordt in dit gezellige restaurant in de Lange Leidsedwarsstraat 27, Amsterdam, waar u uw dinerbon of dinercheque kunt gebruiken, méér dan duidelijk!

De unieke Griekse keuken zelf proeven

Griekenland heeft op alle vlakken veel mee van andere Mediterraanse landen (zoals Italië, de Balkan en Anatolië), maar heeft natuurlijk ook zijn eigen authentieke kenmerken, en op het gebied van eten is dat niet anders. In Mythos Greek Restaurant krijgt u een breed aanbod aan verse gerechten op basis van vis en vlees, alsook vegetarische opties. Ook gyros, een van de bekendste Griekse gerechten, is een mogelijkheid. Wat uw voorkeur ook mag zijn, in dit unieke Griekse restaurant in het centrum van Amsterdam vindt u hoe dan ook uw gading!

Het menu van Mythos Greek Restaurant

De Griekse keuken is zoals vermeld enorm uitgebreid, maar enkele van de populairste gerechten die u in Mythos Greek Restaurant kunt krijgen, zijn toch het vermelden waard. Voorgerechten als Dolmadakia (druivenbladeren gevuld met gehakt en rijst) of Garides Saganaki (gebakken garnalen die met feta en tomatensaus worden geserveerd), kunnen u zeker voorbereiden op het echte werk. Ook vegetarische voorgerechten op basis van feta, aubergine en yoghurt behoren tot de mogelijkheden.

Als hoofdgerechten zijn vis, vlees en vegetarische opties erg populair. Fileto Solomou met zalm en moussaka, een bekend Grieks gerecht op basis van aardappelen en aubergines, zijn slechts enkele van de heerlijke gerechten die u kunt verkrijgen. Vervolgens zijn er ook heel wat frisse salades, gerechten speciaal voor meerdere personen, zoals vis- en vleesborden om te delen, en extraatjes zoals lookbrood en gebakken patatjes. Wilt u uw maaltijd goed afsluiten? Ga dan voor een glas Grieks bier of Koum Quat likeur en het kan niet meer stuk. Maak gebruik van uw dinerbon of dinercheque om voordeliger te genieten van uw heerlijke Griekse maaltijd!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10