Restaurant At James

Dinerbon Amsterdam Restaurant At James
Adres
Damrak 45
1012LK Amsterdam
Telefoon
020 428 3118
Dinerbon Amsterdam Restaurant At James
Dinerbon Amsterdam Restaurant At James
Dinerbon Amsterdam Restaurant At James
Dinerbon Amsterdam Restaurant At James

Bent u een echte carnivoor? Kom dan met uw Dinerbon naar Restaurant At James in het hart van de Amsterdamse binnenstad. Het restaurant is gevestigd aan het Damrak en is op steenworp afstand van het Centraal Station. Geniet hier van een heerlijk diner na een dagje shoppen of sightseeing! De gerechten van Restaurant At James zijn bereid met ingrediënten van topkwaliteit en dus goed van smaak. Het enthousiaste team hoopt u spoedig te mogen ontvangen. Neem ook gerust uw Dinercheque mee!

In Restaurant At James geniet u van een uitstekend diner in een levendige ambiance. Zo kunt u er onder andere een echte Argentijnse steak bestellen. Op de menukaart vindt u ossenhaas, ribeye steak , t-bone steak en nog veel meer. U mag zelf weten hoe groot uw stukje vlees moet zijn! Het is zelfs mogelijk om een steak van 500 gram te bestellen. U kunt met de Dinerbon ook onbeperkt genieten van gemarineerde spareribs, waarbij u de keuze heeft uit zoet of pittig. Overigens kan de visliefhebber ook gewoon bij Restaurant At James terecht. Ze hebben bijvoorbeeld in roomboter gebakken slibtong en gamba’s van de grill. Samen met uw partner, familie of vrienden proeft u de heerlijkste grillgerechten!

Restaurant At James is ook nog eens een heel betaalbaar restaurant. Zo kunt u bijvoorbeeld voor slechts €21,95 al een driegangenmenu bestellen. Of in ruil voor uw Dinercheque natuurlijk! Deze bestaat uit de soep van de dag, entrecote met pepersaus en een heerlijke dame blanche. Dit is inclusief salade en frietjes. Kom dus gauw langs bij Restaurant At James!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10