Restaurant Villa Maria

Dinerbon Amsterdam Restaurant Villa Maria
Adres
Lange Leidsedwarsstraat 45
1017 NG Amsterdam
Telefoon
020 622 3759
Dinerbon Amsterdam Restaurant Villa Maria
Dinerbon Amsterdam Restaurant Villa Maria
Dinerbon Amsterdam Restaurant Villa Maria

U bent uitgenodigd om eens een vorkje mee te prikken bij Villa Maria. Dit Argentijnse restaurant in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in het grillen van de lekkerste steaks en andere vleesgerechten. Wat de Chef-kok met een stukje vlees kan doen is bijna magie. En wat een toeval, u kunt die magie nu ook op uw bord krijgen. Nog mooier is dat u nu ook kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Neem plaats in dit sfeervolle restaurant in het hartje van Amsterdam en laat u verrassen door de kunsten van de kok. Zijn expertise omtrent een goed stuk vlees lijkt ongeëvenaard en is dat misschien ook in de wijde omgeving. Het verbaast niemand dat Villa Maria sinds ze zijn geopend een grote groep vaste gasten heeft verzameld waar menig sterrenrestaurant jaloers op is. Het is voornamelijk de regelmaat waarmee ze terugkeren die het succes van Villa Maria bestempelen.

Het is niet alleen de magie van de chef die het succes heeft veroorzaakt. Het is uiteindelijk een mengelmoes van factoren die dit voor elkaar krijgt. Zo is er de eigenaar, een enorm vriendelijk persoon die een passie voor zijn restaurant heeft. De bediening die de passie van de eigenaar deelt en dit weet over te brengen op de gasten. En natuurlijk de ongedwongen huiselijke sfeer die het restaurant met zich mee draagt.

U kunt nu ook met een Dinercheque van Diner Cadeau terecht bij Villa Maria en dan is nu natuurlijk de aangewezen tijd om langs te gaan bij deze horeca topper.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10