Supu Food

Dinerbon Amsterdam Supu Food
Adres
Develstein 100c
1102AK Amsterdam
Telefoon
06 83666682
Dinerbon Amsterdam Supu Food
Dinerbon Amsterdam Supu Food
Dinerbon Amsterdam Supu Food

Wist u dat u met uw dinerbon sinds kort de mogelijkheid heeft om de Surinaamse keuken te gaan ontdekken? En dat dit nergens minder kan dan in de hoofdstad van ons mooie kikkerlandje? U kunt vanaf nu namelijk met uw dinercheque betalen bij Supu Food, een Surinaams bezorgrestaurant dat zich bevindt aan de Develstein 100c. U kunt bij Supu Food de meest uiteenlopende Surinaamse specialiteiten bestellen, waaronder een Surinaamse lunch en een Surinaams ontbijt! Voor de lunch kunt u onder andere genieten van een Broodje Bakkeljauw, een traditioneel Surinaams lunchgerecht. Bakkeljauw is een vissoort en voordat deze op het broodje gaat wordt de vis gemengd met ui, knoflook, tomaat, selderij en een beetje citroen. Het is een zeer populair gerecht en dus zeker de moeite waard om eens te proberen met uw dinerbon.

Uiteraard staan er op het menu bij Supu Food nog veel meer gerechten. Zo kunt u een nasischotel met kip bestellen of een gerecht van rijst met kip uit de oven. Bij de meeste gerechten kunt u los lekkere groenten bestellen, zoals gemengde groenten of kouseband. Zin in een soepje vooraf? Bestel een kleine pindasoep of een Saoto soep. U kunt de soep ook als hoofdgerecht eten, probeer bijvoorbeeld de traditionele Gritbanasoep of een Alakondre maaltijdsoep. Zin in een snack tussendoor? Bestel dan een broodje Bapao, een zeer bekende Surinaamse snack!

Wilt u heerlijk thuis op de bank genieten van Surinaamse specialiteiten? Bestel dan bij Supu Food en laat u verassen door de rijke smaken van de Surinaamse cuisine. U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen, dus zet deze vooral in wanneer u bestelt bij Supu Food!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10