The Vegan Indian Food Bar

Dinerbon Amsterdam  The Vegan Indian Food Bar
Adres
Lange Leidsedwarsstraat 108
1017NN Amsterdam
Telefoon
020 4899003
Dinerbon Amsterdam  The Vegan Indian Food Bar
Dinerbon Amsterdam  The Vegan Indian Food Bar

Bollywood Amsterdam is een Indiaas restaurant gelegen nabij een van de gezelligste pleinen van Amsterdam, het Leidseplein. Dit restaurant is vernoemd naar het Hollywood van India omdat zij voor u een ervaring wil bieden die sterren ook ervaren, dineren als een ster. Met passie en liefde voor de Indiase keuken worden de specialiteiten bereid met verse groenten, kruiden en vetarm vlees. U bent bij Bollywood van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Ons keukenteam bestaat uit chefs met meer dan 25 jaar ervaring. En dit zult u ook terugproeven in onze gerechten. Wij streven er naar om u de beste ervaring te geven met de Indiase keuken. Met de beste traditionele curry’s en hapjes zult u nog vaak willen terugkomen bij ons. De smaak van onze authentieke gerechten en mix grill zal u nog lang bijblijven. Door hard werken met een passie voor koken laten wij zelfs de veeleisende klanten tevreden naar huis gaan. Ons aanbod is een goede mix tussen voldoen aan de wensen van de vele toeristen en tegelijkertijd dichtbij onszelf blijven en wat wij zo lekker vinden aan de Indiase keuken. Daarom nodigen wij u uit om authentieke en traditionele Indiase gerechten te komen eten bij ons.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen aan de Lange Leidse Dwarsstraat 108. In dit sfeervolle en bruisende gedeelte van Amsterdam zult u bij ons genieten van heerlijke, smaakvolle gerechten. U bent van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10