Zenzens Kitchen

Dinerbon Amsterdam Zenzens Kitchen
Adres
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon
06 43125660
Dinerbon Amsterdam Zenzens Kitchen

Heeft u wel eens gehoord van het concept World of Food? De World of Food is een grote hal in Amsterdam Zuidoost, waar verschillende kleine restaurantjes in zijn gevestigd. De restaurantjes vertegenwoordigen keukens van over de hele wereld, en bij vele van deze restaurantjes kunt u ook met uw dinerbon gaan genieten van het eten. Het is een bijzondere ervaring om de World of Food te bezoeken met uw dinercheque, omdat u echt een inkijkje krijgt in de keukens en de eetcultuur van verschillende landen. Een van de leuke tentjes waar u welkom bent is Zenzens Kitchen, een restaurant dat voornamelijk vegetarische gerechten uit de keuken van Egypte en het Midden-Oosten serveert. 

In Egypte vindt u in de woonwijken zogenaamde ‘Mahal Tameja’s’. Dit zijn traditionele eetgelegenheden waar buurtbewoners kunnen genieten van traditionele gerechten uit de Oude Egyptische keuken. Bij ZenZens Kitchen kunt u zelf een bezoek brengen aan zo’n Mahal Tameja met uw dinerbon, en de echte Egyptische keuken proeven. Een bijzondere belevenis dus en dat gewoon in het Hollandse Amsterdam! Aan de traditionele gerechten wordt bij ZenZens Kitchen wel een moderne twist gegeven. Zo kunt u komen proeven van heerlijke soepjes, rijk belegde broodjes en meer. Deze gerechten worden uiteraard bereid met verse en smaakvolle ingrediënten.

Laat u verwelkomen door Ahmed in zijn eigen ‘Mahal Tameja’, en proef met uw dinercheque van het lekkerste uit de Egyptische keuken en die van het Midden-Oosten. Wij wensen u een fijne avond toe in de World of Food en in het bijzonder bij Zenzens Kitchen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10