Brasserie de Lindeboom

Dinerbon Den Burg (Texel) Brasserie de Lindeboom
Adres
Groeneplaats 14
1791CC Den Burg (Texel)
Telefoon
0222 312 041
Dinerbon Den Burg (Texel) Brasserie de Lindeboom
Dinerbon Den Burg (Texel) Brasserie de Lindeboom
Dinerbon Den Burg (Texel) Brasserie de Lindeboom

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Bent u op zoek naar een leuke brasserie om uw dinerbon te besteden op het mooie Noord-Hollandse Waddeneiland Texel? Dan hebben wij heuglijk nieuws voor u. U bent vanaf nu namelijk van harte welkom met uw dinercheque om een culinair avontuur te komen beleven bij Brasserie de Lindeboom, een prachtige historische brasserie met een rijke geschiedenis. U vindt Brasserie de Lindeboom aan de Groeneplaats 14. U herkent het al van ver, want het is gevestigd in een prachtig statig pand. Wanneer het in de zomer mooi weer buiten is, dan kunt u heerlijk plaatsnemen op het terras aan de voorzijde van het pand. Vanuit daar kunt u de bedrijvigheid op het plein goed gadeslaan onder het genot van een verfrissend drankje.

In de keuken van Brasserie de Lindeboom doet de chef iedere avond weer zijn best om voor u verassende gerechten op tafel te toveren. U proeft in de brasserie het echte Texel. Er wordt als meer dan 110 jaar door de koks van de brasserie gebruik gemaakt van Texelse kwaliteitsproducten. Op het menu staat onder andere een gebakken zeewolf met tagliatelle en een salsa verde. Ook kunt u met uw dinerbon kiezen voor een getrancheerde Texelse lamsbout van de grill met eigen jus. Heeft u zin in een vegetarisch gerecht? Kies dan de Indische groentecurry met koriander-naanbrood of bestel de flensjes met gebakken paddestoelen en Hollandse Blauwschimmelkaas.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere historische brasserie op Texel? Wacht dan niet langer en breng met uw dinercheque een bezoek aan Brasserie de Lindeboom. Wij wensen u een fijne middag of avond toe!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10