Kunst en Kitchen

Dinerbon Den Helder Kunst en Kitchen
Adres
Willemsoord 52 A
1781AS Den Helder
Telefoon
06 24572158
Dinerbon Den Helder Kunst en Kitchen
Dinerbon Den Helder Kunst en Kitchen

In Den Helder vindt u het restaurant waar u kunt genieten van de heerlijke Egyptische en Mediterrane keuken. Kom langs met uw Dinerbon en geniet van de meest heerlijke gerechten die ze bij Kunst en Kitchen serveren. Naast de traditionele gerechten bereiden we tevens diverse fusion gerechten afkomstig uit verschillende keukens zoals Marokko, Griekenland en Libanon.

In de Egyptische keuken wordt veel gebruik gemaakt van verse groenten, gedroogde peulvruchten en aparte kruiden zoals: gemalen komijn, korianderzaad, chili pepertjes, knoflook, verse platte peterselie, koriander, mint en dille, maar ook kaneel, kurkuma, kardamon en piment.
Naast de gerechten uit de bestaande menukaart kunt u ook keuze maken uit onze wekelijkse aangepaste assortiment die is afgestemd op de seizoen producten van dat moment.
Een andere specialiteit is ons ruime aanbod en keuze die de Egyptische keuken kent op het gebied van vegetarische en veganistische mogelijkheden. Deze differentiatie en verschil vindt u ruimschoots terug in de diversiteit van ons assortiment in- en buiten de bestaande menukaart. We streven er dan ook naar om u een ruime keuze uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten aan te bieden. Mocht u een specifieke wens hebben en dit niet terug kunnen vinden in de kaart, dan kunt u deze altijd vrijblijvend aan onze chef-kok voorleggen. Zo zorgen wij er ook voor dat uw bezoek bij ons zoveel mogelijk aan uw verwachtingen doet en uw avond een avond is waar nog lang over nagepraat zal worden.

Heerlijk genieten in een ongedwongen sfeer met een zalige maaltijd, dat doet u dus in Kunst & Kitchen. Hopelijk tot snel! Neem uw Dinercheque gerust mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10