Restaurant Pizzeria La Galera

Dinerbon Edam Restaurant Pizzeria La Galera
Adres
Gevangenpoortsteeg 1
1135 AD Edam
Telefoon
0299 371 971
Dinerbon Edam Restaurant Pizzeria La Galera
Dinerbon Edam Restaurant Pizzeria La Galera

Restaurant pizzeria La Galera ligt in Edam en zit onder één dak bij café de Gevangenpoort. U kunt na de borrel in het naastgelegen café ontspannen plaatsnemen in ons mooie restaurant. Wij staan bekend om onze Italiaanse specialiteiten, ons fraaie terras, de heerlijke wijnen en de mooie restaurantbar. Met uw Dinerbon kunt u bij ons Italiaans genieten! Onze kaart is tijdelijk van iets kleiner formaat vanwege een verbouwing. Desalniettemin kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide reeks heerlijke Italiaanse gerechten, waarbij we ongetwijfeld iets heerlijk hebben voor iedere gast.

Bij La Galera kunt u à la carte genieten van de mooiste Italiaanse gerechtjes. Geniet als voorgerecht van overheerlijke bruschetta, mooi gesneden carpaccio, een heerlijke vitello tonnato of een antipasti misti. Ga als hoofdgerecht voor een heerlijke pasta of risotto, of natuurlijk voor één van onze mooie pizza’s. Sluit af met een lekkere brownie of onze heerlijke tarte tatin. Bij La Galera hebben wij een mooie wijnkaart met een uitgebreide selectie rode en witte wijnen. Ons personeel kan u altijd bijstaan bij het maken van een keuze. Ook hebben wij een tweetal prettige dessertwijnen in huis, uitstekend geschikt voor bij het dessert!

Kom gezellig met uw Dinercheque dineren in La Galera, bijvoorbeeld aansluiten op een gezellige borrel in het naastgelegen café. Wij heten u alvast van harte welkom en hopen dat u snel een keer langskomt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10