BOCA bar-kitchen-tapas

Dinerbon Haarlem BOCA bar-kitchen-tapas
Adres
Spaarne 40
2011CJ Haarlem
Telefoon
023 5765084
Dinerbon Haarlem BOCA bar-kitchen-tapas
Dinerbon Haarlem BOCA bar-kitchen-tapas
Dinerbon Haarlem BOCA bar-kitchen-tapas

Op een aantrekkelijke locatie in het oude centrum van Haarlem vind je BOCA bar-kitchen-tapa. Op de begane grond van een statig historisch pand hebben de eigenaren een naar eigen zeggen ‘niet Spaans maar Werelds tapasrestaurant’ gevestigd. In het knusse interieur kun je aan hoge tafels met barkrukken plaatsnemen of kiezen voor een van de lage tafeltjes. Achterin de zaak staat een mooie houten bar met daarachter de halfopen keuken waar je de koks aan het werk kunt zien. Als het mooi weer is kun je ook buiten gaan zitten op het prachtig gelegen terras aan het water en zie je de bootjes langsvaren op het Spaarne, de rivier die door Haarlem stroomt. Het bedienend personeel is zeer vriendelijk en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Afrekenen is vanzelfsprekend mogelijk met je Dinerbon of Dinercheque.

BOCA is opgezet als tapasrestaurant, maar wel uitgebreider dan de tapas serverende eettentjes die je wellicht uit Spanje kent. Tapas eten betekent genieten van diverse warme of koude gerechtjes en hapjes die mooi opgemaakt op schaaltjes geserveerd worden. Deze uit Spanje afkomstige culinaire traditie is gericht op gezellig samen eten delen met familie en vrienden. Bij BOCA zijn de gerechten echter niet alleen uit Spanje afkomstig maar ook uit Azië, Amerika en Afrika. Zo kun je kennis maken met gerechten uit alle windstreken en kun je een combinatie bestellen van bijvoorbeeld Thaise vleesballetjes en koolrolletjes, Amerikaanse chicken wings en Spaanse patatas bravas. Op de kaart vind je wel 25 verschillende tapas om een keuze uit te maken. Moeite met kiezen? Bij BOCA kun je ook ‘World Choice’ bestellen, een leuke proeverij met 4 of 6 verrassende gerechtjes uit verschillende landen. Rond lunchtijd zijn er hier naast tapas ook heerlijke broodjes en salades verkrijgbaar.

BOCA bar-kitchen-tapa in Haarlem is elke dag van de week geopend van 12:00 uur tot middernacht (de keuken sluit om 23:00 uur). De locatie is goed bereikbaar met bus en trein, het station van Haarlem ligt op ongeveer tien minuten loopafstand. Je auto kun je vlakbij parkeren in parkeergarage De Appelaar achter het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10