Restaurant Gandhi (GEEN AFHAAL)

Dinerbon Haarlem Restaurant Gandhi (GEEN AFHAAL)
Adres
Houtplein 2B
2012DG Haarlem
Telefoon
023 5322108
Dinerbon Haarlem Restaurant Gandhi (GEEN AFHAAL)
Dinerbon Haarlem Restaurant Gandhi (GEEN AFHAAL)
Dinerbon Haarlem Restaurant Gandhi (GEEN AFHAAL)

Let op: u kunt de Diner Cadeaukaart niet verzilveren bij de afhaalservice

Restaurant Ghandi aan het Houtplein 2B in Haarlem is al vele tientallen jaren een begrip in de stad daar waar het gaat om lekker Indiaas eten. Het specialiteitenrestaurant staat bekend om haar optimale service, terwijl ook de smaak en kwaliteit van de geserveerde gerechten telkens weer lof oogsten bij de gasten van het etablissement. Eenmaal binnen bij Ghandi ademt alles om je heen het goede van India uit, want de wanden zijn versierd met passende prenten en overal waar je kijkt zie je decoraties die een link met dit land hebben. Het restaurant beschikt tevens over een bescheiden straatterras, zodat je bij mooi weer desgewenst ook in de open lucht kunt eten en drinken terwijl het drukke Haarlemse leven van alledag aan je voorbij trekt. Restaurant Ghandi is elke dag van de week geopend. Je kunt er van maandag tot en met zondag van 5 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

India heeft je veel verschillende smaken te bieden, die ook nog eens per regio sterk kunnen verschillen. De menukaart van restaurant Ghandi is daarom met extra veel zorg voor je samengesteld, zodat er een breed palet ontstaat met de beste culinaire Indiase smaaksensaties. In alle gevallen wordt natuurlijk wel nauwgezet rekening gehouden met de perfecte balans tussen kruiden en specerijen, zodat je gegarandeerd proeft hoe een traditioneel gerecht ook echt bedoeld is. Geen liefhebber van sterk gekruid eten? Geef dat dan gewoon door aan het vriendelijke personeel zodat ze je perfect kunnen adviseren over welke gerechten dan wel goed bij je persoonlijke smaak passen. Omdat de Indiase keuken mede bekend staat om haar vele uiterst gezonde gerechten prijken er op de menukaart naast tal van vlees-, en visvarianten ook verschillende vegetarische gerechten. Uiteraard biedt Ghandi je de mogelijkheid om a la carte keuzes te maken, maar het is ook mogelijk om voor een van de totaalmenu’s te gaan, zoals de Ghandi speciaal of het non sadhu menu.

Heb je volop genoten van het heerlijke Indiase eten en de warme gastvrijheid waar restaurant Ghandi zo goed om bekend staat en wordt het tijd om de rekening te betalen? Dan kun je daarvoor uiteraard gewoon het saldo van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10