Steakhouse The Golden Bull

Dinerbon Haarlem Steakhouse The Golden Bull
Adres
Zijlstraat 39
2011TK Haarlem
Telefoon
023 531 9733
Dinerbon Haarlem Steakhouse The Golden Bull
Dinerbon Haarlem Steakhouse The Golden Bull

Bent u een liefhebber van een goede steak en zoekt u een kwalitatief hoogstaand steakhouse in Haarlem waar u met uw dinerbon heerlijk uit eten kunt gaan? Dan hebben wij zeer goed nieuws voor u. U bent namelijk van harte welkom om te komen genieten van de lekkerste steak in de stad bij Steakhouse The Golden Bull. U vindt Steakhouse The Golden Bull aan de Zijlstraat 39 in het centrum van Haarlem. U kunt een bezoek aan Steakhouse The Golden Bull dan ook perfect combineren met een andere leuke activiteit in het centrum van de stad. Binnen in het restaurant heerst een gezellige no nonsense sfeer. Wanneer het mooi weer is, kunt u daarnaast op het terras genieten van een lekker glas wijn in de zon. Uw dinercheque is net als u zelf zeer welkom bij Steakhouse The Golden Bull.

Op het menu van Steakhouse The Golden Bull vindt u uiteraard heerlijke vleesgerechten. Zo kunt u met uw dinerbon genieten van een New Zealand rib-eye. Dit is een zeer smaakvol stuk vlees dat door het gehele stuk heen vet bevat. Dit zorgt voor de bijzondere smaak van dit stuk vlees. Naast een heerlijke rib-eye kunt u ook komen genieten van Downhill USA Ribs, dit zijn heerlijke sappige spareribs waarbij het vlees haast van het bod af glijdt. De spareribs zijn gemarineerd in de befaamde “Golden Bull’ marinade.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit kwalitatief hoogstaande steakrestaurant in Haarlem? Breng dan snel een bezoek aan The Golden Bull in het centrum van Haarlem met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10