Bar Bistro Joseph

Dinerbon Hoofddorp Bar Bistro Joseph
Adres
Hoofdweg 728A
2132 BV Hoofddorp
Telefoon
023 5639389
Dinerbon Hoofddorp Bar Bistro Joseph
Dinerbon Hoofddorp Bar Bistro Joseph
Dinerbon Hoofddorp Bar Bistro Joseph

Bar Bistro Joseph met de Roaring Twenties als thema

Wist je dat Bar Bistro Joseph met de Roaring Twenties als thema heeft doorgevoerd in het interieur? Hierdoor kun je culinair genieten met een vleugje New York chic. Het sprankelende interieur is erg uitnodigend en Bar Bistro Joseph is bij uitstek geschikt voor een gezellige middag uit eten of een gezellige avond uit eten met je dinerbon. Je hebt de keuze uit meer dan 40 verschillende wijnen en samen met een erg uitgebreide menukaart weet je zeker dat er voor ieder wel wat wils is. Kom je een keer met een groot of met een klein gezelschap genieten in een ongedwongen sfeer?

Maak kennis met de verschillende cocktails van Bar Bistro Joseph in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een leuke plek waar je lekker kunt borrelen met vrienden of met jouw partner, ook dan is Bar Bistro Joseph in Hoofddorp uitermate geschikt. Het personeel laat je graag kennis maken met de overheerlijke cocktails en met eigenwijze bites weet je hier zeker dat je je er de hele middag of de hele avond kunt vermaken. Beleef een leuke tijd aan de bar of neem plaats in een van de relaxte banken van het merk Chesterfield. Kom je binnenkort met de dinercheque langs bij Bar Bistro Josephaan de Hoofdweg 728A in Hoofddorp?

Kies met je dinercheque uit diverse lekkere en leuke voorgerechten en hoofdgerechten

Naar wat voor soort gerechten gaat jouw voorkeur uit? Of je nu graag een lekker visje, een stukje vlees of vegetarisch wilt eten, in alle gevallen zit je met de menukaart van Bar Bistro Joseph helemaal goed. Veel mensen weten deze leuke hotspot in Hoofddorp al te vinden, dus verzeker je van een tafel door op tijd een reservering te maken bij Bar Bistro Joseph.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10