Farasa Exotic Food

Dinerbon Hoofddorp Farasa Exotic Food
Adres
Rottumeroog 86
2134ZR Hoofddorp
Telefoon
023 557 6595
Dinerbon Hoofddorp Farasa Exotic Food
Dinerbon Hoofddorp Farasa Exotic Food
Dinerbon Hoofddorp Farasa Exotic Food

Aan het Rottumeroog in Hoofddorp staat restaurant Farasa Exotic Food. Farasa Exotic Food is na 10 jaar succesvol te zijn geweest in Amsterdam in 2006 opnieuw begonnen in Hoofddorp, waar u nu ook heen kunt met uw dinerbon! Hier vindt u Surinaams, Indisch, Roti, Bami, Nasi en overheerlijke Surinaamse broodjes. Het restaurant is modern ingericht en past goed op haar plek in de nieuwbouw wijk van Hoofddorp dat Floriande wordt genoemd. In het restaurant is er gewerkt met lichte en donkere kleuren. Zo worden de frissen tinten gecombineerd met de warme tinten waardoor een speciale sfeer ontstaat. Het restaurant wordt goed onderhouden, dat merkt u meteen bij binnenkomst. Het hardwerkende team van Farasa Exotic Food staat altijd voor u klaar. Zij helpen u dan ook graag met al uw vragen en wensen. U kunt dan ook zeker laten weten als u een allergie heeft of speciale dieetwens, zo kan de keukenbrigade kijken of zij hier eventueel een oplossing voor hebben.

Naast alle heerlijke gerecht die eerder zijn genoemd heeft het restaurant ook een ruim assortiment aan Surinaamse snacks. Voor elke gelegenheid kunt u dus heerlijk dineren of juist lekker borrelen. Betaal dit zeker met uw dinercheque! De gerechten worden allemaal vers bereid, zodat de smaak uitstekend blijft. Het restaurant verzorgt ook een catering voor (bedrijfs)feestjes. Geniet dus op uw feest van alle bijzondere gerechten van Farasa Exotic Food!

Het restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend. Ga dus wanneer u wilt en vergeet daarbij zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10