BANTAM Catering

Dinerbon Hoogkarspel BANTAM Catering
Adres
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon
0228 561316
Dinerbon Hoogkarspel BANTAM Catering
Dinerbon Hoogkarspel BANTAM Catering

Naast heerlijk dineren in de meer dan 2000 aangesloten restaurants, kunt u nu met uw dinerbon ook bij u thuis een heerlijke diner laten verzorgen. U kunt met uw dinercheque vanaf nu namelijk terecht bij Bantam catering. Bantam catering is een cateringservice die voor u onder andere compleet verzorgde barbecues, buffetten en gourmetten kunnen faciliteren op een door u gewenste locatie. Daarbij wordt niet alleen het eten tot in de puntjes verzorgd, maar worden ook de borden, het bestel, de servetten, de warmhoud apparaten, bakken en barbecue apparatuur voor u verzorgd.

De gerechten die door Bantam Catering worden verzorgd bestaan allen uit producten die op ambachtelijke wijze door het keukenteam van Bantam  worden bereid. Zij werken daarbij slechs met de meest verse producten en garanderen dat u altijd kunt genieten van de lekkerste verse vis, vers vlees en frisse salades, waar uw evenement ook plaatsvindt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Bestellen kan bij Bantam Catering via de telefoon of per email, en het team van Bantam denkt te allen tijde graag met u mee om uw wensen voor uw evenementen mogelijk te maken!

Bantam catering is dé partij om uw feest of evenement tot een culinair hoogtepunt te brengen! Geniet nu van al het lekkers dat het cateringteam voor u kan klaarmaken, en dat alles is nu mogelijk met uw dinercheque! Vergeet bij uw bestelling dan ook niet aan te geven dat u graag met uw dinerbon wilt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10