Olijf By Danos

Dinerbon Hoorn Olijf By Danos
Adres
Veemarkt 18
1621JC Hoorn
Telefoon
0229 703643
Dinerbon Hoorn Olijf By Danos
Dinerbon Hoorn Olijf By Danos
Dinerbon Hoorn Olijf By Danos
Dinerbon Hoorn Olijf By Danos

Genieten van lekker eten en wijn, dat gaat uitermate goed in het trendy restaurant Olijf by Danos in Hoorn in West-Friesland. In dit restaurant waan je je qua smaken aan de Mediterranee. De Griekse Danos Kofidis en zijn Nederlandse vrouw Mirjam van der Haar verwelkomen je graag in hun smaakvolle en eigentijds ingerichte taverna. Je kunt er met je dinerbon uitstekend terecht voor een gezellige borrel of een ontspannen diner. De naam Olijf is niet voor niets gekozen. Je vindt er namelijk ook prachtige olijfolie's, zowel in de gerechten als in de kasten.

De eigenaren zijn gastvrij en houden van losse en gemoedelijke sferen. Ze serveren ongekunstelde gerechten met volle smaken die je gelijk dat heerlijke vakantiegevoel geven. Vooraf kun je bijvoorbeeld kiezen voor gamba's gebakken in knoflookolie, carpaccio van biet met feta, walnoot en honing of feta uit de oven met paprika, tomaat en oregano. Voor het hoofdgerecht kun je met je dinercheque genieten van gerechten als malse kippendijen van de grill met tzaziki, zalmfilet met salsa van tomaat en olijf of een klassieke Griekse mixed grill. Ook in veel salades ontbreken de olijven natuurlijk niet. Maar er zijn meer smaken die doen denken aan zonovergoten oorden, zoals die van de Italiaanse salade met vijg, peer, parmaham, geitenkaas en walnoot. Ga je jezelf echt trakteren met je dinerbon, dan kun je hier wegdromen met heerlijke zoete snoeperijtjes als huisgemaakte chocolade- of dadeltaart en caramelijs met toffeesaus.

In de stijlvolle kasten die je in dit restaurant omringen, vind je de meest heerlijke wijnen om bij de gerechten te drinken. Griekse wijnen uiteraard, maar ook andere series mooie en biologische wijnen. Je kunt overigens eveneens een lekker verfrissend biertje van de tap bestellen. Met je dinercheque kun je hier zes dagen in de week vanaf 14:00 uur terecht voor de heerlijke smaken van Zuid-Europa. Alleen op dinsdag zijn ze gesloten. Op aanvraag is er ook een ruimte beschikbaar voor verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Olijf by Danos heeft een overzichtelijke kaart en pure smaken, waarvan je wilt blijven genieten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10