Wout's Beer House

Dinerbon Hoorn Wout's Beer House
Adres
Kerkplein 33
1621 CZ Hoorn
Telefoon
06 11646587
Dinerbon Hoorn Wout's Beer House
Dinerbon Hoorn Wout's Beer House

Kom met je dinercheque langs bij Wout's Beer House in Hoorn

Heb je iets te vieren? Wil je na een geslaagde werkweek borrelen met collega’s? Of ben je op zoek naar een leuke bar om bij te kletsen met vrienden? Met wat voor gezelschap je ook wenst te komen, Wout's Beer House in Hoorn biedt voor grote groepen en kleine groepen meer dan genoeg plek. Met je dinercheque weet je zeker dat er ook voor jouw smaak voldoende keuze is.

Acht taps en meer dan 100 bieren op fles bij Wout's Beer House in Hoorn

Ben je een voorstander van een bitter biertje of mag het juist fruitig zijn? En drink je graag bier met een hoger of lager promilage? Wout's Beer House in Hoorn heeft voor iedere wens veel aanbod. Kun je geen keuze maken tussen de bieren op de acht taps en meer dan 100 bieren op fles? Het enthousiaste personeel kan je alles vertellen over het diverse aanbod als je aan de bar gaat zitten met je dinerbon. Wie weet proef je met je dinerbon jouw toekomstige favoriete biertje!

Maak je avond compleet met verse en lekkere borrelhapjes

Of je nu een avond gaat voor een biertje, frisdrank, whiskey of jenever, in alle gevallen mag eten natuurlijk niet ontbreken. Ook daar heeft het personeel van Wout's Beer House in Hoorn aan gedacht. Maak je avond compleet met lekkere verse borrelhapjes. Wout's Beer House in Hoorn is op woensdag en donderdag geopend vanaf 19.30 uur, op vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 15.30 uur. Wil je graag weten welke bieren er op dit moment op de tap zitten of heb je overige vragen? Je kunt contact opnemen door te bellen naar Wout's Beer House.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10