Billy Bob

Dinerbon Julianadorp Billy Bob
Adres
Zanddijk 85
1787PP Julianadorp
Telefoon
0223 760900
Dinerbon Julianadorp Billy Bob
Dinerbon Julianadorp Billy Bob
Dinerbon Julianadorp Billy Bob

Restaurant Billy Bob in het Noord-Hollandse Julianadrop is een echt barbecuerestaurant. Is het regenachtig weer en je hebt wel zin om te barbecueën? Neem dan je Dinerbon mee naar Billy Bob in Julianadorp. Billy Bob hanteert de authentieke Amerikaanse barbecuetradities. Dit houdt in dat alle vleesgerechten worden geroosterd op een authentieke houtskoolgrill. Hierbij wordt het principe gehanteerd van 'low en slow roast'. Dit houdt in dat vlees langzaam op de barbecue wordt gegaard bij lage temperaturen. De barbecue zelf wordt gestookt met een mix van verschillende houtsoorten om zo de perfect smaak aan je vlees te geven. Ga dus met je Dinercheque naar Billy Bob, zodat je ook bij slecht weer kunt genieten van heerlijke barbecuegerechten.

De menukaart

Op de menukaart van Billy Bob prijken tal van heerlijke Amerikaanse vleesgerechten. Alleen het bekijken van het menu zal het water je al in de mond doen lopen. Je begint je barbecue met een voorgerecht, de zogenaamde Firestarters. Dit kan een dagsoepje zijn, maar ook een steak tartare of een carpaccio. Daarna kom je aan bij de 'Low and slow bbq speciality platters', de hoofdgerechten die daadwerkelijk van de barbecue komen. Wil je een lekkere steak, een kipspies, of ga je liever voor een lekkere burger van 100% rundvlees? Lust je geen vlees? Je kunt ook kiezen uit zalm of zeetong en er zijn ook enkele vegetarische gerechten. Dus ook bij Billy Bob kan iedereen, zelfs de vegetariër zijn Dinerbon inleveren. Voor kinderen staan er diverse kindermenu's op de kaart en je sluit je diner af met een overheerlijk typisch Amerikaans dessert, met onder andere donuts of brownies.

Arrangementen

Barbecueën bij Billy Bob is natuurlijk fantastisch, maar er is nog veel meer te doen. Je kunt je diner combineren met allerlei activiteiten, of misschien heb je wel een speciale gelegenheid om bij Billy Bob te vieren? Boek dan één van de vele arrangementen bij Billy Bob. Je kunt je Dinercheque bijvoorbeeld gebruiken voor een bowlingarrangement met driegangenmenu, een bier en wijn proeverij met bbq gerechtjes of geniet van het arrangement bbq bites met kleine hapjes van de barbecue. Ook je bruiloft of een ander feest kun je bij Billy Bob houden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10