Eetcafe Juffrouw Tok Tok

Dinerbon Landsmeer Eetcafe Juffrouw Tok Tok
Adres
Zuideinde 48
1121 CM Landsmeer
Telefoon
020 482 55 54
Dinerbon Landsmeer Eetcafe Juffrouw Tok Tok
Dinerbon Landsmeer Eetcafe Juffrouw Tok Tok

Restaurant Juffrouw Tok Tok is gevestigd in één van de oudste pakhuizen van Landsmeer.  Het historische pand zorgt ook direct voor een sfeervolle ambiance waar je voor een voordelige prijs heerlijk kunt eten. Dit laagdrempelige restaurant heeft in de loop der jaren een trouwe, vaste klantenkring opgebouwd. Kom langs met uw dinerbon of dinercheque en u zult snel ook tot de vaste, terugkerende gasten behoren!

Bij ons bent u van dinsdag tot en met zondag van harte welkom voor een diner. Onze zeer gevarieerde kaart heeft veel te bieden. Voor de mensen die alles wil proeven en het lastig vinden om één gerecht uit te kiezen hebben het Eindeloos Proeven aanbod. Voor een voordelige prijs van €24,75 kunt u onze voor- en hoofdgerechten  eindeloos bestellen. Zo kunt op één avond bijvoorbeeld van onze kip piri piri, sashimi en mini kaasfondue genieten. Naast het Eindeloos Proeven menu kunt u bij ons ook gewoon uw eigen keuze maken uit ons aanbod.

Bij Juffrouw Tok Tok is iedereen welkom, om in een gezellig sfeer voor het hele gezin, te genieten van de gezelligheid en al het lekkers wat onze chefs voor u bereiden. Kom langs met uw dinerbon of dinercheque voor een heerlijke, ongedwongen avond bij ons in Landsmeer.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10