Mauve Restaurant

Dinerbon Laren Mauve Restaurant
Adres
Brink 1
1251 KR Laren
Telefoon
+31 355 380 990
Dinerbon Laren Mauve Restaurant
Dinerbon Laren Mauve Restaurant
Dinerbon Laren Mauve Restaurant
Dinerbon Laren Mauve Restaurant

Is de beleving voor u belangrijk tijdens het dineren? Ga dan zeker naar Mauve in Laren. Enthousiaste medewerkers staan te popelen om u de heerlijkste gerechten voor te schotelen. Niet alleen tijdens het diner, maar ook tijdens de lunch. Mauve Restaurant & Bar is gelegen in het hart van Laren in een prachtige oude Saksische boerderij die modern gerestaureerd en ingericht is.

Het restaurant is vernoemd naar de Larense meester-schilder Anton Mauve. Deze schilder leefde van 1838 tot 1888. Als hij in 1882 voor het eerst Laren bezoekt, is hij direct verkocht. In 1885 komt hij in Laren wonen, hij vindt het een luilekkerland voor schilders. Dat Mauve talent had voor schilderen was niet zo gek, hij was een achterneef van Vincent van Gogh. Van Gogh had grote bewondering voor Mauve. In het restaurant hangt een wisselende expositie van kunst.

Mauve Restaurant & Bar staat voor het goede leven. Genieten staat hoog in het vaandel. Dat kan ook niet anders met hoofdgerechten als kalfsribeye, Mauve burger, tonijnsteak of ravioli aubergine op de menukaart. Ook de lunchkaart is erg uitgebreid met diverse soepen, croques, uitsmijters, belegde broodjes en salades. En voor de kleine trek is er een borrelkaart aanwezig met hapjes als Spaanse gehaktballetjes, crispy shrimps en groentekroketjes. Meer dan genoeg keuze en een uitstekend restaurant om uw Dinerbon uit te geven.

Mauve is maar liefst zeven dagen per week geopend al vanaf 10.00 uur. Ook in de ochtend kunt hier al genieten van een vers bakje koffie. In de winter zit u binnen, maar in het voorjaar en zomer geniet u op het grote terras van de zon. Reserveren kan via de telefoon. Pak uw Dinercheque alvast en nodig iemand uit om samen met u deze belevenis bij Mauve Restaurant & Bar aan te gaan en bewonder samen de kunst die er hangt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10